2013-09-11 10:47:41
Φωτογραφία για ΤΕΓΙΟ : ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΜΟΥ Ο ΣΑΒΙΟΛΑ
Ένα από τα ινδάλματά του χαρακτήρισε τον Χαβιέρ Σαβιόλα ο Κριστιάν Τέγιο, υποστηρίζοντας ότι τον θαυμάζει για τις κινήσεις του μέσα στο γήπεδο.

Ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού εξακολουθεί να έχει πολύ μεγάλο έρεισμα στην Ισπανία, όπου διέπρεψε κατά κύριο λόγο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ενώ αγωνίστηκε και με αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα από τα «διαμάντια» της Μασία μάλιστα, ο Κριστιάν Τέγιο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 32χρονο επιθετικό, υποστηρίζοντας πως είναι ανάμεσα στους παίκτες που είχε ως ίνδαλμα.

«Το να με συγκρίνουν κάποιοι με τον Ανρί είναι πολύ κολακευτιό για μένα», ανέφερε αρχικά ο νεαρός φορ της Μπαρτσελόνα και πρόσθεσε:

«Δεν έχω φτάσει ακόμα το επίπεδό του, αλλά θα είμαι ευτυχής αν καταφέρω να κερδίσω ό,τι κι εκείνος. Δύο από τα ινδάλματά μου είναι πάντα ο Ροναλντίνιο και ο Σαβιόλα για τις κινήσεις τους μέσα στο γήπεδο. Και ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο ήταν από τους αγαπημένους μου γιατί σηματοδότησε το ποδόσφαιρο με το παιχνίδι του. Μπορούμε να λέμε πια πριν και μετά τον Ρινάλντο. Τώρα έχοντας τον Μέσι για συμπαίκτη, μπορώ να απολαύσω κάθε στιγμή του παιχνιδιού».
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ