2013-09-11 10:42:42
Φωτογραφία για Κοινούς υποψηφίους στις δημοτικές κι Αλλαγές πακέτο προτείνει το ΠΑΣΟΚ στην ΝΔ...!!!
Μπορεί να απέρριψε μετά βδελυγμίας, ο Βαγγέλης Βενιζέλος, την πρόταση του Θεόδωρου Πάγκαλου για κοινή κάθοδο Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές 

αλλά κάτι παρόμοιο φέρεται να προτείνει ο ίδιος για τις επερχόμενες δημοτικές. Ας μην ξεχνιέται δε, πως στο πρόσφατο παρελθόν, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, είχε προτείνει τη δημιουργία ενός νέου φιλοευρωπαϊκού κόμματος από τους μέχρι πρότινος πολιτικούς αντιπάλους, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη, παρά τα όποια τσαλιμάκια, δείχνει να γνωρίζει άριστα την εκλογική καθίζηση του άλλοτε κραταιού κινήματος και δέχεται να υποστηρίξει τους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, τουλάχιστον στις μεγάλες πόλεις.

Ταυτόχρονα, το ΠΑΣΟΚ, άδραξε την ευκαιρία και δείχνει αποφασισμένο να υποστηρίξει την πρόταση μιας μικρής μερίδας από την γαλάζια αυτοδιοικητική ομάδα για αλλαγή του ισχύοντος εκλογικού νόμου για τις δημοτικές εκλογές με την εισαγωγή της διπλής λίστας. Μιας ενιαίας για υποψηφίους δημάρχους και μιας δεύτερης για υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους…!!!   

Προκειμένου, δε, να απαγκιστρωθεί από τις μέχρι τούδε υπαναχωρήσεις του προσανατολίζεται στην πρόταση δέσμης-πακέτου αλλαγών για τον εκλογικό νόμο βουλευτικών και δημοτικών εκλογών.

Τα εν λόγω συζήτησαν σε χθεσινοβραδινή έκτακτη σύσκεψη στην Χαριλάου Τρικούπη…!!!

                                                         Γ. Σπ. Π.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στρατιωτική άσκηση-μήνυμα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στρατιωτική άσκηση-μήνυμα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ