2013-09-11 10:22:23
Φωτογραφία για ΛΙΚ ΚΟΕΝ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΕΑ ΒΟΗΘΕΙΑ (VIDEO)
Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί νέα βοήθεια, τουλάχιστον μία, ενδεχομένως και δύο φορές ακόμη, εξέφρασε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Λικ Κοέν, σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί σε βελγικό ραδιοφωνικό σταθμό.

«Είναι σαφές ότι δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο τέλος του Ελληνικού προβλήματος. Θα χρειαστεί να κάνουμε και άλλες προσπάθειες, σίγουρα άλλη μία, ίσως και δύο φορές. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση», είπε ο αξιωματούχος της ΕΚΤ.

Υποστήριξε επίσης ότι η Ευρώπη είναι σήμερα καλύτερα προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει τις χρηματοοικονομικές κρίσεις. «Μια χρηματοοικονομική κρίση μπορεί να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή, διότι δεν είναι δυνατόν να αποτρέψουμε ή να προβλέψουμε οποιοδήποτε πιθανό πρόβλημα, όμως είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι σήμερα», ανέφερε ο Κοέν.

Εν τω μεταξύ, αιχμές για συγκεκριμένους υπουργούς, καθώς και για την πολιτική που ασκούν οι τελευταίες κυβερνήσεις, άφησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας νωρίτερα στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Δεν είναι να πανηγυρίζουμε το γεγονός ότι έχουν παραδοθεί από τις κυβερνήσεις των τριών τελευταίων ετών και από τις προηγούμενες οι νέες γενιές, οι επόμενες γενιές, στο Μινώταυρο», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ