2013-09-11 08:10:53
Φωτογραφία για Εθιμοτυπική επίσκεψη του Συνδέσμου Βετεράνων Αεροπόρων στον Α/ΓΕΕΘΑ
Την τρίτη 27 Αυγούστου 2013, ο Στρατηγός κος Μιχαήλ Κωσταράκος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, υπεδέχθη στο γραφείο του, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Βετεράνων Αεροπόρων (ΠΑΝ.ΣΥ.Β.Α.) κ. Μιχαήλ Άνθιμο, τ. Κυβερνήτη (Ο.Α), και τον Ειδικό Γραμματέα κ. Γεώργιο Δ. Μέρμηγκα, συνοδευομένους από τα μέλη κ.κ Χρήστο Κατσάτο Υποστράτηγο ε.α και Βασίλειο Νικολόπουλο Ταξίαρχο (ΑΣ)ε.α, Πρόεδρο Λέσχης Αεροπορίας Στρατού, σε μια εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας.

Στην θερμή αυτή συνάντηση και στην συζήτηση που επακολούθησε ο Αρχη-γός ΓΕΕΘΑ έγινε αποδέκτης και κοινωνός των σκοπών του Καταστατικού ΠΑΝ.ΣΥ.Β.Α., των επιδιώξεων μας, αλλά και των μέχρι τούδε δραστηριοτήτων μας, οι οποίες προάγουν την Αεροπορική Ιδέα και  διδάσκουν την Ιστορία, στους νέους μας.

Στην ανάλυση του προγραμματισμού δράσεων μας,που επακολούθησε όπως: Εορτασμός Αεροπορίας, Διημερίδα Αεροπορικής Αρχαιολογίας, Διατήρηση Αεροπορικής Ιστορικής Μνήμης κ.λ.π, ο Στρατηγός προς διευκόλυνση του έργου του ΠΑΝ.ΣΥ.Β.Α. αλλά και για καλύτερο συντονισμό με τα Επιτελεία προέβη, όχι μόνον σε παραινέσεις και παρατηρήσεις, αλλά έδωσε και κατευθυντήριες οδηγίες, χειρισμού των θεμάτων μας, που πηγάζουν από την πολυετή και πολυποίκιλη εμπειρία του στην Διοίκηση.


Αφού εξήρε την σύσταση του ΠΑΝ.ΣΥ.Β.Α, τη συνδρομή του, για την περαιτέρω προσέγγιση Λαού και Ενόπλων Δυνάμεων και την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Ελλήνων Αεροπόρων, όλων των προελεύσεων, υπεσχέθη την βοήθεια και αρωγή του, στο μέτρο του δυνατού και σύμφωνα με τις δυνατότητες που του παρέχει η θέση του Στρατηγού Αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

Το Δ.Σ / ΠΑΝ.ΣΥ.Β.Α., κατά την πρόσφατο συνεδρίαση του εκφράζει ομόφωνα την ευαρέσκεια και τις ευχαριστίες του στον Στρατηγό κο Μιχαήλ Κωσταράκο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

Συνημμένα σας αποστέλλουμε δυο (02) φωτογραφίες από την συνάντηση.

   ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ / ΠΑΝ.ΣΥ.Β.Α.

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ

       ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ