2013-09-11 01:26:07
Φωτογραφία για Μια ανάσα από την Ferrari ο Raikkonen
Το βράδυ της Δευτέρας 9/9, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ο Kimi Raikkonen υπέγραψε το συμβόλαιό του με τη Ferrari, σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα.

Την Τρίτη, ο Luca di Montezemolo, κατά την επίσημη παρουσίαση της 458 Speciale στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, είχε διάθεση για χιούμορ όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον παρτενέρ του Alonso το 2014.

«Απόψε έχω ραντεβού με έναν πιλότο για να δούμε το κατά πόσο είναι διαθέσιμος. Ελπίζω να τον πείσω. Αυτός ο πιλότος ονομάζεται Michael Schumacher... Όταν υπάρξει κάποιο νέο θα σας πούμε», απάντησε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ιταλικής εταιρείας.

Όλα συνηγορούν στο ότι ο Φιλανδός επιστρέφει στη Scuderia το 2014, για να συνθέσουν με τον Fernando Alonso ένα εκρηκτικό δίδυμο. Αυτό που μένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση της Scuderia, αν πιστέψουμε τα όσα αναφέρονται σε ρεπορτάζ κορυφαίων ιστοσελίδων του χώρου.

Αυτή αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στη μέρα ή το αργότερο την Τετάρτη. Αν έρθει την Τρίτη 10/9, θα συμπέσει ακριβώς με την προ επταετίας ανακοίνωση της πρόσληψης του «iceman» από τη Scuderia, την ημέρα που ο Michael Schumacher ανακοίνωνε στη συνέντευξη Τύπου της Monza, όπου είχε πανηγυρίσει την 90η νίκη της καριέρας του, την αποχώρησή του από το σπορ. Αυτό θα ήταν ίσως το ιδανικό σενάριο για το επικοινωνιακό παιχνίδι και τις εντυπώσεις.

Μόνο που σήμερα υπάρχουν δύο γεγονότα που πρωταγωνιστούν και θα πρωταγωνιστήσουν στα ΜΜΕ: τα αποκαλυπτήρια της 458 Speciale στην έκθεση της Φρανκφούρτης και το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ιταλίας με την Τσεχία που γίνεται το βράδυ στο Juventus stadium, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ένα παιχνίδι καθοριστικής σημασίας καθώς με νίκη οι Ιταλοί εξασφαλίζουν μαθηματικά την πρόκρισή τους στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το ματς της Squadra Azzurra, είτε το αποτέλεσμα είναι θετικό είτε όχι, θα αποτελέσει το βασικό θέμα των ιταλικών Μέσων Ενημέρωσης, ηλεκτρονικών και έντυπων, τόσο απόψε όσο και την Τετάρτη. Το αυτό ισχύει φυσικά και για τα ξένα ΜΜΕ, καθώς απόψε γίνονται πολλά ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Και ως γνωστόν το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ.

Επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις οι εντυπώσεις είναι που μετράνε και επειδή το επικοινωνιακό παιχνίδι έχει πολλές παραμέτρους, το πιθανότερο σενάριο είναι η ανακοίνωση να έρθει την Τετάρτη, ώστε το θέμα να «παίξει» ψηλά στον ιταλικό και διεθνή Τύπο, ηλεκτρονικό και έντυπο. Λίγη υπομονή ακόμα Βy: Μιχάλης Παγκίδης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ