2013-09-10 23:49:13
Φωτογραφία για ΕΜΕΙΝΕ... ΜΙΣΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΪΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! *VIDEOS*
Μέσα απ’ τα χέρια της Εθνικής πήρε η Βοσνία το δεύτερο... «δώρο» που πήγε να κάνει η Σλοβακία! Οι πρωτοπόροι γύρισαν σε 10’ το ματς (2-1) και παρέμειναν απόλυτο φαβορί για να πάνε απευθείας Βραζιλία.

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε 83 λεπτά, δεν άντεξε στην πίεση της Βοσνίας και ηττήθηκε τελικά 1-2.

Το γκολ του Χάμσικ από το 42’ έδειχνε να έχει... στριμώξει άσχημα τη βασική αντίπαλο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ.

Αφότου ισοφάρισαν όμως με τον Μπίτσακτσιτς (69’), οι Βόσνιοι πήραν τα ηνία της αναμέτρησης και με γκολ του Χάιροβιτς -δέκα λεπτά μετά- πήραν και το τεράστιο διπλό που τους κρατάει στην πρώτη θέση του ομίλου.

Αναγκάζουν, έτσι, την Εθνική Ελλάδας να περιμένει ένα θαύμα στα δυο τελευταία παιχνίδια (η Βοσνία υποδέχεται το Λιχτενστάιν και τελειώνει τις υποχρεώσεις της στη Λιθουανία) και να παρηγορείται μονάχα από το ότι σε περίπτωση δικής της νίκης με τη Λετονία, σφραγίζει από σήμερα τη δεύτερη θέση.
   
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ