2012-04-09 11:56:14
Φωτογραφία για ΛΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ, ΛΑΓΙΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ......(αφιερωμα-video)
ΛΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ, ΛΑΓΙΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ......(αφιερωμα-video)  9/4/2012  Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, αναφορικά με τον Θρύλο και τους παικταράδες, που κατά καιρούς, έχουν φορέσει την φανέλα του. Ένας απο αυτούς ήταν και ο Λάγιος Ντέταρι.

Ο Ούγγρος αρτίστας σαν σήμερα το 1989 κατέφραψε στο ενεργητικό του μια απο τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρα του. Συγκεκριμένα είχε σημειώσει τέσσερα γκολ, στο εμφατικό 7-2 επί του Ολυμπιακού Βόλου, για την 27η αγωνιστική της τότε Α’ Εθνικής.

Σε μια σεζόν όπου ο Ολυμπιακός κυνηγούσε τον τίτλο, το οποίο εντέλει χάθηκε σε εκείνο το ματς με το… καπνογόνο κόντρα στην ΑΕΚ. Όσοι το έζησαν, θυμούνται καλά Ο σούπερ Ντέταρι πάντως κεντούσε στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να κάνει ότι ήθελε τον Ολυμπιακό Βόλου.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ έχανε αναπάντεχα 2-1 από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και το πρωτάθλημα έπαιρνε «φωτιά». Εντέλει, δεν κατέληξε στον Πειραιά και το πήρε ο Παναθηναϊκός, από την στιγμή που για κανένα λόγο επαναλήφθηκε ο αγώνας με την «Ένωση» και ενώ η ομάδα του Πειραιά ήταν μπροστά με 1-0. Οι βαθμοί χάθηκαν στον άλλο αγώνα και στέρησαν ορισμένοι από τον Θρύλο την Κούπα.

Ολυμπιακός Π. -Ολυμπιακός Β. 7-2: (5' – 27' – 32' – 48 Ντέταρι, 7' Αποστολάκης, 15' Μητρόπουλος, 70' Τσαλουχίδης, 14', 43' Μπόντα)
ALEX WEB RADIO/TV alexwebradiotv
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ