2013-09-10 19:03:02
Φωτογραφία για Έτσι κρατούν τα πεζοδρόμια ελεύθερα για τους πεζούς (σ'άλλες χώρες)!
Μαντέψτε ποιο είναι το πρωτεύων όπλο που χρησιμοποιεί ο ένστολος της φωτογραφίας, για να διατηρεί την "ασφαλή ζώνη όδευσης πεζών" στα πεζοδρόμια, καθαρή από τις αυθαιρεσίες των μαγαζάτορων.

Στις σοβαρές πολιτείες (τουλάχιστον όσον αφορά τα δικαιώματα των πεζών) πριν οποιοσδήποτε επιχειρηματίας διανοηθεί να καταλάβει έστω και μικρό μέρος (άσχετα πόσο τεράστιο είναι το πεζοδρόμιο) ζητά άδεια από τις αρχές -με το αζημίωτο φυσικά-, και εάν του χορηγηθεί , θα είναι συγκεκριμένου πλάτους από τη οικοδομική γραμμή.

Κι αν ...νομίζετε ότι την επόμενη μέρα θα κάνει τις ελληνικές κουτοπονηριές, και θα το "επεκτείνει" , τον περιμένει ανεπάνταχη επίσκεψη (ακόμα κι από καρφωτή του γείτονα) από τον αστυνομικό τουΥγειονομικού (Sanitation).

Σε δευτερόλεπτα θα βγάλει το όπλο του , που στη περίπτωση είναι μεζούρα. Πάγκοι με εμπορεύματα, η ακόμα και τα προσωρινά απορρίμματα, εαν ξεπερνούν έστω και ίντσες το προκαθορισμένο πλάτος , θα ενεργοποιήσουν τον φορητό printer που κουβαλάει στην ζώνη του, απ΄όπου θα βγει ένα περιποιημένο πρόστιμο.

Χωρίς κουβέντες, απειλές η διαπραγματεύσεις από τον ιδιοκτήτη. 

Και να είστε σίγουροι, ο επιχειρηματίας θα το πληρώσει.

Τάχιστα.

Εδώ δεν είναι... Βαλκάνια, ούτε η Δημοτική Αστυνομία του Καμίνη.

Είναι ομως η πρώην "Καπιταλιστική πατρίδα" του Δημάρχου της Αθήνας .

Μετά έγινε ...Σοσιαλιστής...

http://euro-crimes.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ