2013-09-10 18:45:04
Φωτογραφία για Kυνηγητό σε... σούπερ μάρκετ των Τρικάλων!
Έπιασαν στα... πράσα νεαρά γυναίκα να γεμίζει την τσάντα της (!!!) με ότι μπορεί κανείς να φανταστεί. Τα παράτησε κι έφυγε... τρέχοντας, πριν καλέσουν την αστυνομία.

Το περιστατικό (... ένα από τα δεκάδες που συμβαίνουν καθημερινά σε καταστήματα των Τρικάλων) κατεγράφη το μεσημέρι της Δευτέρας σε μεγάλο σούπερ μάρκετ επί της οδού Καρδίτσης στα Τρίκαλα.

Όπως περιγράφουν στο trikalavoice.gr αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα, γύρω στα 30, πήγε και ζήτησε από τα ψυγεία μισό κιλό τυρί. Το πήρε και άρχισε να κόβει... βόλτες στους διαδρόμους. Η υπάλληλος που της έκοψε το τυρί την εντόπισε λίγη ώρα αργότερα στα ψυγεία. «Που έχεις το τυρί;» τη ρώτησε καχύποπτα για να απαντήσει η γυναίκα... έκπληκτη πως δεν είχε αγοράσει τυρί. Κουβέντα στη κουβέντα της άνοιξαν τη τσάντα και έπεσαν από μέσα από... γάλατα και τυριά, μέχρι καλλυντικά και σαμπουάν. «Τι δουλειά έχουν τα πράγματα εδώ;» τη ρώτησαν για να απαντήσει... αφοπλιστικά ότι... «δεν θέλω να τα κουβαλάω στα χέρια». Και μέχρι η διεύθυνση του καταστήματος να ειδοποιήσει την αστυνομία η 30άρα έγινε... καπνός, επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο που την περίμενε απ’ έξω κι έφυγε γι’ άλλα!!!... Σκηνές καθημερινής τρέλας στα Τρίκαλα της κρίσης... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ