2013-09-10 17:07:08
Φωτογραφία για Canal Supporters : ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΘΑ «ΒΡΑΖΕΙ» ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE!
Στο γεγονός ότι η Παρί Σεν Ζερμέν θα συναντήσει μια πραγματική... «κόλαση» τον «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League απέναντι στον Ολυμπιακό στέκονται τα Γαλλικά ΜΜΕ.

Με αφορμή την τεράστια ζήτηση που παρουσιάζουν τα εισιτήρια του αγώνα της 17ης Σεπτεμβρίου με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να τα «εξαφανίζουν» (χθες είχαν απομείνει μόλις 5.500 απούλητα κι ενώ βρισκόμαστε μία εβδομάδα πριν την διεξαγωγή του αγώνα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει) τα ΜΜΕ της χώρας κάνουν αναφορά στη ...τρέλα που έχει κυριεύσει τους οπαδούς του Θρύλου!

«Σε μια εβδομάδα η Παρί Σεν Ζερμέν θα ξεκινήσει γεμάτη φιλοδοξίες μια νέα ευρωπαϊκή σεζόν. Θα είναι στο Καραϊσκάκη στην Αθήνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ελληνική ομάδα έβγαλε τη Δευτέρα προς πώληση τα εισιτήρια. Υπήρξε μεγάλη επιτυχία καθώς δημιουργήθηκαν ουρές εκατοντάδων μέτρων για να τα προμηθευτεί ο κόσμος. Μετά το τέλος της πρώτης μέρας πωλήσεων έμειναν 5.500 εισιτήρια. Το γήπεδο θα βράζει και θα είναι γεμάτο από 33.000 κόσμο στην πρεμιέρα της ομάδας στο 3ο γκρουπ» αναφέρει στο σχετικό της κείμενο η ιστοσελίδα «Canal Supporters»
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ