2013-09-10 16:20:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Περισσότεροι από 1200 θεατές είδαν χθες βράδυ τα «Βαφτίσια» με Μουτσινά και Μακρυπούλια - Δείτε φωτό
Περισσότεροι από 1200 θεατές διασκέδασαν χθες βράδυ στα «Βαφτίσια» του Ν. Μουτσινά και της Ζ. Μακρυπούλια στην «Πολιτεία» της Πάτρας

Πολύ διασκεδαστική και αστεία ήταν η κωμική παράσταση «Τα Βαφτίσια» με τον δημοφιλή τηλεπαρουσιαστή και ηθοποιό Νίκο Μουτσινά και την Ζέτα Μακρυπούλια που παρουσιάστηκε χθες Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013 το βράδυ στον πολυχώρο «Πολιτεία» στην Ακτή Δυμαίων.

Παρότι η παράσταση είχε ξαναπαιχτεί πέρυσι τον Ιούλιο στην Πάτρα, στο Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο, το Πατρινό κοινό ξαναέδωσε δυναμικό παρών καθώς οι θεατές ξεπέρασαν χθες τους χίλιους διακόσιους. Στα «Βαφτίσια» που χάρισαν πολύ γέλιο χάρη στις κωμικές καταστάσεις τους αλλά και στις ερμηνείες των ηθοποιών, αξίζει να θυμίσουμε ότι παίζει και η Πατρινής καταγωγής ηθοποιός Φωτεινή Ντεμίρη που έλκει την καταγωγή της από τα Καμίνια, έξω από την Πάτρα, η οποία είχε ξεχωρίσει και αγαπηθεί από το ευρύ κοινό, μέσα από το θρυλικό πια σήριαλ του Χάρη Ρώμα «Το καφέ της χαράς».


Το σπαρταριστό στόρι της οικογένειας Παπατζάλα υπογράφουν ο Νίκος Μουτσινάς μαζί με την ηθοποιό και συνεργάτιδα του Τζένη Διαγούπη ενώ και η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Μουτσινά, αγαπητού στο κοινό μέσα από την καθημερινή απογευματινή εκπομπή του Alpha «Δέστε τους».

Εκτός από τους Νίκο Μουτσινά, Ζέτα Μακρυπούλια, Τζένη Διαγούπη και Φωτεινή Ντεμίρη στην παράσταση έπαιξαν ο Θανάσης Αλευράς (ο συμπαθής ηθοποιός τιμημένος με το βραβείο Χορν και νικητής του σώου μιμήσεων του ΑΝΤ1 Your Face sounds Familiar), η Αθηνά Οικονομάκου, η Ελένη Καρακάση και η Ματίνα Νικολάου.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το φινάλε της παράστασης ήταν κάπως απρόσμενο και γλυκόπικρο.

Τα σκηνικά ήταν της Λίας Ασβεστά, τα κοστούμια της Έβελυν Σιούπη, οι χορογραφίες της Έλενας Γεροδήμου ενώ ο Νίκος Μουτσινάς είχε επιμεληθεί και την μουσική επένδυση της καλοστημένης παράστασης που χάρηκε για δεύτερο συνεχές καλοκαίρι το Πατρινό κοινό.

Όσο για την Ζέτα Μακρυπούλια που είναι γεγονός ότι δεν έμεινε όπως και οι άλλοι συντελεστές για να υπογράψουν αυτόγραφα στο τέλος της παράστασης καθώς έπρεπε να επιστρέψουν Αθήνα, τη νέα σαιζόν θα υποδυθεί στο θέατρο το ρόλο της Sugar που είχε κάνει στο σινεμά η αξέχαστη Μέριλιν Μονρόε ενώ μετά θα ετοιμαστεί και για το νέο Dancing with the stars."

Οι φωτογραφίες είναι της Φαύστας Φραντζή.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ