2013-09-10 12:34:07
Φωτογραφία για ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ... 8ΑΔΑ
Η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ γνωρίζει πλέον τους αντιπάλους της και τι πρέπει να κάνει για να προκριθεί: τρεις νίκες!

Για να εξασφαλίσει η ομάδα του Τρινκιέρι την είσοδο στην οκτάδα του Ευρωμπάσκετ οφείλει, αρχής γενομένης την Πέμπτη, να κερδίσει την Ισπανία, την Κροατία και τη Σλοβενία.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από ισοβαθμίες, αλλά και διαφορές πόντων έχοντας ήδη το -9 τόσο λόγω Ιταλίας όσο και λόγω Φινλανδίας.

Εάν η Ελλάδα σημειώσει δύο νίκες, τότε χρειάζεται να μην πάρουν περισσότερες από μία νίκη, Ισπανία, Σλοβενία, Φινλανδία και Κροατία. Με δύο νίκες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αν Ισπανία, Σλοβενία και Κροατία νικήσουν Φινλανδία και Ιταλία, η Ελλάδα αποκλείεται. Αυτό συμβαίνει διότι η Ιταλία, που θα βρίσκεται στις δύο νίκες, έχει την ισοβαθμία με την Ελλάδα. Ως αποτέλεσμα η εθνική θέλει νίκες των Ιταλών και των Φινλανδών στον όμιλο, σε συνδυασμό με τις δικές της επιτυχίες.

Η εθνική μας έχει ανάγκη το λιγότερο δύο νίκες και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερες διαφορές, σίγουρα πάνω από 10 πόντους, προκειμένου πιθανές τριπλές ισοβαθμίες να την φέρουν στην τετράδα του ομίλου.
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ