2013-09-10 08:46:13
Φωτογραφία για ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ Ο ΚΑΡΕΜΠΕ
Ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι πολυάσχολος άνθρωπος και η εμπλοκή του με τον αθλητισμό δεν σταματάει μόνο στα όρια της εκπροσώπησης των διαφόρων σημαντικών οργανισμών παγκοσμίως, ούτε στα καθήκοντά του ως στρατηγικού συμβούλου της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων προσπαθεί συνεχώς να βρίσκει νέα πράγματα και να ασχολείται με διαφορετικούς τομείς του αθλητισμού. Μάλιστα εδώ και μερικά χρόνια ο Καρεμπέ έχει δημιουργήσει τη δική του εταιρεία αθλητικής ένδυσης, μαζί με τον Ρομπέρ Πιρές και ακόμη δύο συνεργάτες του.

Η εταιρεία ονομάζεται "14Fourteen" και προμηθεύει με αθλητικό υλικό διαφόρους συλλόγους στη Γαλλία, αλλά και σ’ άλλες χώρες.

Προχθές το βράδυ, ωστόσο, ο Καρεμπέ βρέθηκε στο βόρειο Λονδίνο για να παραστεί σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, η οποία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και έγινε προς τιμήν του, προκειμένου να γιορταστεί η χορηγία που ο ίδιος προσέφερε σε έναν άγνωστο αλλά σημαντικό ερασιτεχνικό σύλλογο του βόρειου Λονδίνου.


Ο στρατηγικός σύμβουλος του Ολυμπιακού μαζί με τον φίλο και συνέταιρό του Ρομπέρ Πιρές βρέθηκαν στην περιοχή Γουντ Γκριν του βόρειου Λονδίνου, ώστε να επισημοποιήσουν τη χορηγία τους στην ομάδα Αλεξάντρα Παρκ, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα ερασιτεχνών του νότου.

Ο Καρεμπέ μίλησε με τους ανθρώπους του συλλόγου, γνωρίστηκε με τους αθλητές, φωτογραφήθηκε μαζί τους, έλαβε μέρος στη γιορτή που είχε στηθεί προς τιμήν του και στο τέλος της ημέρας συμμετείχε και στη διαφημιστική καμπάνια για την προώθηση της εταιρείας του και για τη γνωστοποίηση της συνεργασίας με τον εν λόγω σύλλογο.
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ