2012-04-09 10:57:59
Φωτογραφία για ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ... ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Πρωινή προπόνηση περιλαμβάνει το σημερινό... μενού για τον Ολυμπιακό χωρίς να έχει ανακύψει κάποιο νεότερο αγωνιστικό πρόβλημα από το ματς με την Κέρκυρα, εκτός από τις μικροενοχλήσεις του Χολέμπας, ενώ ως γνωστόν τιμωρημένος με ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ.

Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί στο Ρέντη ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Στο απουσιολόγιο βέβαια για τον επικείμενο αγώνα της ομάδας είναι ο Μέλμπεργκ, ο οποίος θα είναι τιμωρημένος καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον ΠΑΣ.

Ίσως θέση βασικού στο κέντρο της άμυνας πάρει ο Τάσος Παπάζογλου. Βέβαια εκτός των άλλων αναμένεται να διευκρινιστεί το κατά πόσον υπάρξει τροποποίηση στο πρόγραμμα των προπονήσεων της Μεγάλης Εβδομάδας λόγω της μεταφοράς της αγωνιστικής από την Μεγάλη Τετάρτη την Τετάρτη του Πάσχα, που λογικά θα υπάρξει.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν πενθήμερο ρεπό τις μέρες του Πάσχα και θα λείψουν από την Μεγάλη Πέμπτη έως την Δευτέρα του Πάσχα. Δεν αποκλείεται με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα να φύγουν πιο νωρίς για να επανέλθουν και νωρίτερα. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στις 6 Μαΐου οι εκλογές
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στις 6 Μαΐου οι εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ