2013-09-09 20:00:08
Φωτογραφία για ΜΟΟΥΡΑ : ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΕ ΚΑΒΑΝΙ
Οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων δεν έχουν τελειώσει, αφού υπάρχουν ακόμα κάποιοι αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ και έτσι ο Λοράν Μπλαν έχει μείνει σχεδόν μόνος του στο Παρίσι. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει πολλούς διεθνείς στις τάξεις της, με αποτέλεσμα οι προπονήσεις να γίνονται με λίγους παίκτες.

Πάντως, κι αυτοί που βρίσκονται μακριά σκέφτονται την σεζόν που διανύουμε και είναι πολύ αισιόδοξοι για την ενίσχυση της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League με τον Εντινσον Καβάνι.

«Η Παρί είναι πολύ καλή ομάδα και έχει κάνει μερικές πολύ σημαντικές μεταγραφές όπως του Καβάνι, με τον οποίο έχουμε γίνει πιο δυνατοί», τόνισε αρχικά ο 21χρονος Βραζιλιάνος Λούκας Μόουρα και συνέχισε:

«Προσωπικά ακόμα βρίσκομαι σε περίοδο προσαρμογής και δεν έχω μετανιώσει που υπέγραψα στην Παρί. Είμαι ακόμα νέος και έχω πολλά να μάθω, ώστε να γίνω και πιο ώριμος στο παιχνίδι μου».


Οσο για το γεγονός ότι δεν σκοράρει πολύ τελευταία, εξήγησε: «Κάθε παίκτης θέλει να πετυχαίνει γκολ, όμως ποτέ δεν ήμουν ο παίκτης που έχει πετύχει πάρα πολλά. Παραμένω ψύχραιμος και βοηθώ την ομάδα μου στη δημιουργία. Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε, κι εγώ θα προσπαθώ να βοηθήσω με τον καλύτερο τρόπο».

Ρωτήθηκε για τις επιλογές του προπονητή του, αλλά ήταν πολύ προσεκτικός: «Μπορεί να διαλέξει μόνο 11 παίκτες για να ξεκινήσουν ένα παιχνίδι. Δυστυχώς, πάντα κάποιοι πρέπει να μένουν εκτός. Ο προπονητής κάνει τις επιλογές του κι εγώ πάντα τις σέβομαι».
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ