2013-09-09 16:12:12
Φωτογραφία για ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ
Για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο πανευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. συγχαίρει θερμά τα χρυσά κορίτσια της Εθνικής Ομάδας πόλο νεανίδων και τους προπονητές τους για την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Κωνσταντινούπολη.

Οι φίλαθλοί μας αισθάνονται διπλά υπερήφανοι καθώς έξι από τις πρωταθλήτριες Ευρώπης κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ως πολίστριες της ομάδας μας πόλο γυναικών.

Είναι ιδιαίτερη η χαρά όλων μας στον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. που δικοί μας αθλητές και αθλήτριες απ’ όλα τα σπορ που καλλιεργούμε θριαμβεύουν με το Εθνόσημο στο στήθος και χαρίζουν τεράστιες επιτυχίες στον Ελληνικό Αθλητισμό γενικότερα.

   

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. με την ηθική και την οικονομική συμπαράσταση των φιλάθλων και των μελών του, κατάφερε να είναι πολύ κοντά στην οικονομική του εξυγίανση, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα ασφαλές αθλητικό περιβάλλον για να γυμνάζονται και να αγωνίζονται οι αθλητές μας.

Η θέρμη με την οποία οι φίλαθλοί μας αγκάλιασαν και το εγχείρημα της Κάρτας «Φίλαθλος του Ολυμπιακού», τα έσοδα της οποίας καταλήγουν αποκλειστικά και μόνο στους αθλητές και στις αθλήτριές μας, μας γεμίζει με τη βεβαιότητα ότι για πολλά - πολλά χρόνια θα είμαστε σε θέση να πρωταγωνιστούμε σε όλα τα αθλήματα, συμβάλλοντας παράλληλα στις επιτυχίες των Εθνικών μας ομάδων κάτι το οποίο αποτελεί τιμή και είναι υποχρέωσή μας.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ