2013-09-09 11:27:04
Φωτογραφία για Με λόγο οι Δήμαρχοι και οι Περιφερειάρχες στην αναδιάρθρωση των Νοσοκομείων των περιοχών τους
Μέχρι της 15 Σεπτεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί η υποβολή των προτάσεων των Διοικητών των Υ.ΠΕ., για τη συνέχιση της προγράμματος αναδιάρθρωσης των... Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων στην Περιφέρεια, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας στην Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epoli.gr, ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στο μεγάλο και σημαντικό αυτό εγχείρημα, πέρα από τις προτάσεις των Διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών, θα ζητήσει τις γνώμες και αυτοδιοικητικών παραγόντων - Περιφερειαρχών, Αντιπεριφερειαρχών και Δημάρχων - με την πραγματοποίηση, μάλιστα, σειράς συναντήσεων με αυτούς.

«Οι τοπικοί άρχοντες γνωρίζουν πολύ καλά τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και η συνεργασία μαζί τους είναι πολύ σημαντική, ούτως ώστε, ούτε ένας κάτοικος της Περιφέρειας να έχει πρόβλημα πρόσβασης στα Νοσοκομεία» τόνισε στέλεχος του Υπουργείου Υγείας στο epoli.gr, επισημαίνοντας, πως πρόθεση του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, είναι να υπάρξει ιδιαίτερη πρόβλεψη στις ορεινές και νησιωτικές περιοχές, που λόγω των κατά τόπους ιδιαίτερων γεωμορφολογικών χαρακτηριστικών, η πρόσβαση στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα πολλές φορές είναι εξαιρετικά δύσκολη.
epoli.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ