2013-09-09 10:20:10
Φωτογραφία για ΤΡΙΑ ΜΑΤΣ «ΦΩΤΙΑ» ΣΕ ΕΝΝΕΑ ΜΕΡΕΣ Η ΠΑΡΙ Σ.Ζ.
Τα γαλλικά ΜΜΕ στέκονται στο βαρύ πρόγραμμα της Παρί Σαν Ζερμέν που θα κληθεί μέσα σε εννέα μέρες να αντιμετωπίσει Μπορντό, Ολυμπιακό και Μονακό.

Την ερχόμενη Τρίτη ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Παρί Σαν Ζερμέν που και αυτό το καλοκαίρι ενισχύθηκε σημαντικά.

Το κακό για τους Γάλλους (και καλό για το Θρύλο) είναι πως η Παρί μέσα σε εννέα μέρες έχει να δώσει τρία "ντέρμπι" και να διανύσει συνολική απόσταση 3224 χιλιομέτρων!

Συγκεκριμένα η Παρί θα ταξιδέψει μέχρι το Μπορντό για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα (308 χιλιόμετρα απόσταση), στη συνέχεια θα ταξιδέψει μέχρι την Ελλάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό (1304 χιλιόμετρα), ενώ τέλος θα υποδεχθεί στο Παρίσι τη Μονακό του Φαλκάο.

Το πρόγραμμα είναι αρκετά επιβαρυμένο και το γεγονός πως μεσοβδόμαδα αρκετοί παίκτες θα αγωνιστούν με τις εθνικές τους ομάδες ανά τον κόσμο, κάνει τα πράγματα ακόμα δυσκολότερα για τους Γάλλους.

Έτσι απέναντι στον Ολυμπιακό είναι πιθανό να δούμε την Παρί με ορισμένες αλλαγές ώστε ο Λοράν Μπλαν να έχει φρέσκους κάποιους παίκτες του.
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ