2013-09-09 03:36:04
Φωτογραφία για Θέλει διετές ο Φιγκερόα
Την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό έχει εκφράσει στους ανθρώπους του Τριφυλλιού ο Λουτσιάνο Φιγκερόα. Ο Αργεντινός παίκτης θέλει τουλάχιστον διετές συμβόλαιο αφού επιθυμεί αυτό να είναι και το τελευταίο που υπογράφει στην καριέρα του.

Όντας 32 ετών ο Αργεντινός έχει ζήσει πολλά στην καριέρα του, γνωρίζοντας δόξες που θα ζήλευαν πολλοί (Ολυμπιονίκης το 2004, πρωταθλητής και πρώτος σκόρερ Αργεντινής, θητεία σε Ισπανία, Ιταλία, Αγγλία). Πλέον ξέρει ότι δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες για νέα συμβόλαια, ειδικά στην Ευρώπη. Αυτό που έχει ζητήσει από τον Παναθηναϊκό είναι να υπογράψει τουλάχιστον διετές συμβόλαιο και όχι μονοετές όπως επιθυμούν οι Πράσινοι.

Αυτό είναι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν αύριο με την άφιξή του στη χώρα μας. Ο Φιγκερόα το θεωρεί πολύ βασικό να συμφωνήσει με το Τριφύλλι στο συγκεκριμένο. Εφόσον συμβεί αυτό τότε η συμφωνία δεν θα χαλάσει στο οικονομικό, καθώς είναι διατεθειμένος να πέσει ακόμα περισσότερο ώστε να επέλθει η «χρυσή τομή».

Στον Παναθηναϊκό δεν είναι αρνητικοί αν και θα προτιμούσαν να μην δεσμευτούν για δύο χρόνια με τον Φιγκερόα. Μπροστά στον κίνδυνο να χαλάσει η μεταγραφή είναι πιθανό στο τέλος να κάνουν πίσω. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ