2013-09-09 02:47:03
Φωτογραφία για Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός 2-1
Στα πράσινα "βάφτηκε" το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, όπου φιλοξενήθηκε ο φιλικός αγώνας του Παναθηναϊκού κόντρα στην Παναχαϊκή σύμφωνα με την αθλητική σελίδα του Παναθηναϊκού, olaprasina1908.gr. Περίπου 1000 φίλοι των "πρασίνων" είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά και κυρίως τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τους Πράνιτς, Ατζαγκούν και Μπαλμπόα. Συνολικά στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 3.500 φίλοι και των δύο ομάδων.

Στα αγωνιστικά οι "πράσινοι" έδιναν την εντύπωση ότι ήρθαν στην Πάτρα για αγγαρεία και χωρίς να έχουν καθόλου όρεξη και πάθος στο παιχνίδι τους έχασαν με "κατεβασμένα χέρια" με 2-1 από την Παναχαϊκή, η οποία μπορεί να μην "θάμπωσε" με την απόδοσή της, όμως παρουσιάστηκε πολύ αποτελεσματική και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν.

Ο Γιάννης Αναστασίου που δεν είχε στην διάθεσή του τους τραυματίες Σίλντενφελντ, Μπαϊράμι και Κλωναρίδη, αλλά και τους διεθνείς με την Εθνική Ελπίδων Καπίνο, Μαρινάκη, Τριανταφυλλόπουλο, Λαγό και Καρέλη, παρέταξε τον Παναθηναϊκό με το αγαπημένο του 4-3-3
. Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Στέφανος Κοτσόλης, με τους Σπυρόπουλο, Χουχούμη, Ρισβάνη και Κουτρουμπή να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Στο κέντρο αγωνίστηκαν οι Μέντες, Ατζαγκούν και Πράνιτς, ενώ στις πτέρυγες ξεκίνησαν οι Ζέκα και Ντίνας. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Σουηδός, Μάρκους Μπεργκ.

Στην αντίπερα όχθη, οι έντεκα που επέλεξε ο προπονητής της Παναχαϊκής, Τιμόθεος Καβακάς ήτανοι Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Κοκκίνης, Πλεγάς, Καζιάγα, Σιτόε, Μπερτίν, Σπίνουλας, Βουγιαρέχο, Κιάσσος και Μπόζιτς.

Οι παίχτες της Παναχαϊκής μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στην πρώτη τους επίσκεψη στην περιοχή του Κοτσόλη στο 12' έκαναν το 1-0 με πολύ ωραίο αριστερό σουτ του Σιτόε μετά από βαθιά μπαλιά του Βουγιαρέχο. Ο Παναθηναϊκός πίεσε για την ισοφάριση χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα και στο 30' η Παναχαϊκή έφτασε και σε δεύτερο γκολ με πολύ μακρινό σουτ του Μπόζιτς, το οποίο αιφνιδίασε τον Κοτσόλη. Οι "πράσινοι" προσπάθησαν σε δύο περιπτώσεις να μειώσουν με τον Μπεργκ όμως ο Σουηδός δεν βρήκε στόχο κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους Πατρινούς να προηγούνται με 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του και με την είσοδο του Αμπέιντ στην θέση του Πράνιτς δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή της Παναχαϊκής με κύριους εκφραστές τον Γαλλοαλγερινό και τους Ντίνα, Ατζαγκούν. Στη συνέχεια οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πολύ. Στον αγώνα πέρασε και ο Άντριαν Μπαμλπόα, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα, χωρίς όμως να δείξει τίποτα το ιδιαίτερο. Στο 85' ο Μουζακίτης κέρδισε πέναλτι, με τον Νάνο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και τον Λαζαρίδη να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Στην τελευταία ουσιαστικά φάση του αγώνα, ο Παναθηναϊκός μείωσε το σκορ σε 2-1 με αυτογκόλ του Βουγιαρέχο μετά από σέντρα του Μουζακίτη. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα με την Παναχαϊκή να παίρνει μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό με 2-1.

Σίγουρα η εμφάνιση του "Τριφυλλιού" θα προβληματίσει έντονα τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος είδε την ομάδα του να μην αποδίδει τα αναμενόμενα και να παρουσιάζει κενά στην άμυνα και αναποτελεσματικότητα στην επίθεση. Αντίθετα η Παναχαϊκή, έδειξε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην φετινή Football League και να διεκδηκήσει την άνοδό της στην Superleague.

patrasnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ