2013-09-09 00:07:19
Φωτογραφία για Η νέα φανέλα του Ηρακλή, λευκή ισοπαλία με τη Βέροια
Η ΠΑΕ Ηρακλής παρουσίασε τις φανέλες για τη νέα αγωνιστική περίοδο σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο των κυανολεύκων στην Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. 

Παρούσα ήταν σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ. «Είμαστε σήμερα εδώ για την παρουσίαση της νέας φανέλας. Ο Ηρακλής είναι εδώ. Και θα είναι για πάντα.Σήμερα στέλνουμε με την παρουσία μας εδώ το δικό μας μήνυμα. Είμαστε όλοι αισιόδοξοι και θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψει φέτος η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ. Από την ερχόμενη κι όλας εβδομάδα ξεκινάνε οι υποχρεώσεις μας και το Κύπελλο είναι και αυτός ένας θεσμός που θέλουμε να κυνηγήσουμε και να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά. Χαίρομαι για την παρουσία του κόσμου εδώ και ευελπιστώ η νέα φανέλα να είναι γούρικη και να μας χαρίσει πολλές νίκες», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος Παπαδόπουλος.

Νωρίτερα σε φιλικό παιχνίδι που έγινεστο Καυταντζόγλειο, ο Ηρακλής και η Βέροια ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.


Ηρακλής: Κηπουρός, Μπουκουβάλας (83' Θόρια), Κοντοδήμος (81' Βουτσιάς), Μπριλάκης (46' Κοντέων), Παπαστεριανός (80' Κραγιόπουλος), Πουρτουλίδης (80' Νατσιόπουλος), Μπαμπά, Κυριάκος (80' Χιονίδης), Ματσούκας (76' Χιντίζης) Ονουάτσι (25' Τσιλιανίδης), Σιατραβάνης (69' Ιντζόγλου)

Βέροια: Αναστασόπουλος (33' Καντιμοίρης) (58' Λόπεθ), Αμαραντίδης (46' Οικονόμου), Μπάρμπας (46' Σετεμέντες), Ζούνιορ Άλβες (46' Σιόντης), Γεωργιάδης (46' Αποστολόπουλος), Γκιγιέρμο (46' Βεργώνης) (77' Πλαβούκος), Όστοιτς (46' Τραπ), Φελίπε (46' Ζεζίνιο), Μπεν (46' Μάνος), Μπαργκάν (46' Παυλίδης), Καλτσάς (46' Ρίος)
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συγκίνηση για Πετρόφ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συγκίνηση για Πετρόφ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ