2013-09-07 23:14:11
Φωτογραφία για «ΦΩΤΙΑ» ΤΟ ΠΡΩΤΟ 10ΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ!
Η τριάδα των αγώνων στο πρώτο 10ήμερο του Νοεμβρίου αποτελεί το πιο δύσκολο κομμάτι του προγράμματος του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος του 2013.

Χθες η Super League, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ανακοίνωσε το πρόγραμμα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος και έτσι στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πλέον τη σειρά των αγώνων και τα ματς που θα δώσουν ενδιάμεσα με το Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα δύσκολα για τους ερυθρόλευκους ξεκινούν τον Νοέμβριο, όταν στις 2 του μήνα πηγαίνουν στη Λεωφόρο για να παίξουν με τον «αιώνιο» αντίπαλο και τρεις μέρες αργότερα υποδέχονται στο Καραισκάκη την Μπενφίκα για την 4η αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Μια αναμέτρηση που ίσως να κρίνει πολλά για τους παίκτες του Μίτσελ στην υπόθεση πρόκρισης είτε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ είτε στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά το ματς με την Μπενφίκα, στις 10 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Καραϊσκάκη τον ΠΑΟΚ που παρουσιάζεται ως ο μεγαλύτερος αντίπαλός του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στο ξεκίνημα του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικά βατά παιχνίδια πριν από τον αγώνα με την Αντερλεχτ στο Βέλγιο, με την υποσημείωση όμως πως έχει να ταξιδέψει στο Αγρίνιο και να πάει και στη Νέα Σμύρνη, ενώ μετά το Βέλγιο υποδέχεται τη Βέροια.


Πριν απο την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και τον αγώνα στη Λισαβόνα ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον Πλατανιά στην Κρήτη ενώ μετά θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ, ενώ πριν πάει στο Παρίσι θα έχει ταξιδέψει στην Κομοτηνή και μετά θα υποδεχθεί τον Εργοτέλη. Τέλος, θα παίξει με τον Αστέρα εντός και τον Αρη εκτός έδρας.
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κύριε Πρωθυπουργέ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κύριε Πρωθυπουργέ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ