2013-09-07 10:32:08
Φωτογραφία για ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΠΑ Ο ΚΑΜΠΕΛ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Μεγάλη ικανοποίηση στον Ολυμπιακό για τις επιδόσεις των διεθνών του στους αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Εκτός από τον Κώστα Μήτρογλου που με το δικό του γκολ έδωσε τη νίκη στην εθνική Ελλάδας στο Βαντούζ κόντρα στο Λιχτενστάιν, ο Βλάντιμιρ Βάις ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών στη μεγάλη επιτυχία της Σλοβακίας επί των Βόσνιων στη Ζένιτσα που εξυπηρέτησε και την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας για απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Γκολ, όμως, έβαλε και ο Τζόελ Κάμπελ! Ο Κοσταρικανός επιθετικός έπαιξε βασικός στη νίκη της εθνικής του επί των ΗΠΑ με 3-1 και πέτυχε το τρίτο τέρμα με το οποίο η ομάδα του σφράγισε τη νίκη.

Με τις εθνικές ομάδες τους συμμετείχαν επίσης στα παιχνίδια της Παρασκευής:

Οι Χολέμπας, Σιόβας, Μανιάτης για την Ελλάδα στο 1-0 επί του Λιχτενστάιν, με τον πρώτο να αποβάλλεται, ενώ δεν έπαιξε ο Μανωλάς.

Ο Κάρολ στο Β.Ιρλανδία-Πορτογαλία 2-4 με το χατ τρικ του Ρονάλντο στο τέλος και τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού να παίνρει κίτρινη, ενώ ο Μέγιερι δεν έπαιξε στο Ρουμανία-Ουγγαρία 3-0 όπου ήταν βασικός ο Μπογκντάν.

Σήμερα μπαίνουν και οι Αφρικανοί διεθνείς: Ο Μπόνγκ θα παίξει στο Καμερούν-Λιβύη και ο Εντινγκά στο Νίγηρας-Κονγκό. Και τις επόμενες μέρες ο Μεντζανί θα αντιμετωπίσει τον Γιαταμπαρέ στο ματς της Αλγερίας με το Μάλι.

Δείτε το γκολ του Κάμπελ στο Κόστα Ρίκα-ΗΠΑ 3-1
   
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ