2013-09-07 06:39:22
Φωτογραφία για «Τσέκαρε» το εισιτήριο η Κολομβία
Το γκολ του Χάμες Ροντρίγκεζ χάρισε τη νίκη στην Κολομβία απέναντι στο Εκουαδόρ (1-0) και σιγούρεψε την είσοδο της ομάδας του στην... πρώτη πεντάδα της νοτιοαμερικανικής ζώνης για το επόμενο Μουντιάλ.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι στη χειρότερη περίπτωση θα δώσουν αγώνα μπαράζ με την πέμπτη εθνική της ασιατικής ζώνης, αλλά πλην απροόπτου θα προκριθούν απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο θα διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι σε γήπεδα της Βραζιλίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση 90 λεπτών εξαιτίας βροχόπτωσης, ενώ καθυστέρησε μισή ώρα και η έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου λόγω μπλακάουτ!

Πάντως στο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν ανώτεροι στα πρώτα λεπτά και έχασαν αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Η πρωτοβουλία του Εκουαδόρ κράτησε μέχρι το 28’ που αποβλήθηκε ο Γκαμπριέλ Αχιλιέρ της Έμελετς, όταν ανέκοψε αντεπίθεση των Κολομβιανών με φάουλ. Δύο λεπτά αργότερα σκόραρε ο Ροντρίγκεζ, ενώ μετά το 1-0, η Κολομβία ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων έχοντας «αιχμή του δόρατος» τον Ρανταμέλ Φαλκάο. Ωστόσο χρειάστηκε άστοχο πέναλτι του Βάλτερ Αγιόβι στο 61ο λεπτό, ώστε να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ