2013-09-07 05:22:05
Φωτογραφία για ''Είμαστε περήφανοι που ανοίγουμε τον δρόμο''
Ο Παναθηναϊκός γίνεται η πρώτη ομάδα της Ευρώπης που κάνει το ''άνοιγμα'' στην Κίνα και ο Δημήτρης Διαμαντίδης μιλάει για αυτή την εμπειρία.

Ο αρχηγός του ''τριφυλλιού'', δηλώνει περήφανος που ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στην Κίνα και θα δώσει φιλικούς αγώνες, καθώς είναι η πρώτη Ευρωπαϊκή ομάδα που θα κάνει κάτι τέτοιο και ανοίγει τον δρόμο και για τις υπόλοιπες.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που θα ταξιδέψουμε στην Κίνα. Εκτός του ότι εκπροσωπούμε τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό και το ότι εκπροσωπούμε όλο το Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Θα είναι μια μεγάλη εμπειρία για όλους μας, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε όλα τα επίπεδα κατά τη διάρκεια της παρουσίας μας στην Κίνα. Είναι σπουδαίο επίσης το ότι για πρώτη φορά μια Ευρωπαϊκή ομάδα μπάσκετ θα βρεθεί στην Κίνα και είμαστε περήφανοι που εμείς, ως Παναθηναϊκός, ανοίγουμε το δρόμο. Ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το μπάσκετ, ενώνει τους λαούς, όσο μεγάλη κι αν είναι η χιλιομετρική απόσταση. Επαναλαμβάνω ότι είναι μεγάλη η χαρά μας επειδή είμαστε η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που θα ταξιδέψει και θα λάβει μέρος σε μια σειρά εκδηλώσεων στην Κίνα», δήλωσε ο Διαμαντίδης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ