2013-09-07 00:30:15
Φωτογραφία για Νέο πρόσωπο γνωστής εταιρίας εσωρούχων καθηλώνει με την ομορφιά της
Μάτια που μαγεύουν, βλέμμα που μαγνητίζει, μαλλιά που ανεμίζουν στον άνεμο και ένα κορμί που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο…αυτή είναι η νέα μούσα της γνωστής ιταλικής εταιρίας εσωρούχων,Intimissimi.

Η 23χρονη Σέρβα καλλονή Ταμάρα Λάζιτς πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της εταιρίας για το φθινόπωρο, ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό μέσα στο μαγευτικό περιβάλλον της ιταλικής φύσης.

Οι εικόνες αποπνέουν έντονο αισθησιασμό αλλά και υποβλητική διάθεση για αποπλάνηση που αντιπροσωπεύει η νέα σέξι τάση της εταιρίας.

Τα φωτογραφικά κάδρα απαθανατίζουν το παιχνίδι της μούσας με τη φύση, το οποίο παίζει ατμοσφαιρικό ρόλο υπογραμμίζοντας τη γοητεία της lingerie συλλογής για το Φθινόπωρο 2013.

Μέσα από τον φακό του Ράφαελ Ματζούκο, η Σέρβα καλλονή, που έχει ήδη συνεργαστεί με τη γνωστή εταιρία στο project «The Perfect Bra», κάνει ένα ταξίδι στην ιταλική φύση, προβάλλοντας ιδανικά την «Italianità», την «ιταλικότητα» δηλαδή, που προωθούν τα Intimissimi.


Με αφορμή αυτό το ταξίδι, η εταιρία δημιούργησε και προώθησε το hashtag #italianjourney, μία λέξη-κλειδί που ενσωματώνει μια oολόκληρη έννοια, με στόχο να χρησιμοποιηθεί σε συζητήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Αυτό που δημιουργήθηκε γύρω από το συγκεκριμένο hashtag είναι ένα πραγματικό κίνημα με μέλη και περιεχόμενο, που χρησιμοποιήθηκε σε social networks όπως instagram, pinterest και twitter, μεταμορφώνοντας την ιδέα της «ιταλικότητας» σε εικόνες, σκέψεις και moodboards.

http://www.protothema.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ