2013-09-06 23:38:09
Φωτογραφία για ΔΩΡΟ... ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΑΠΟ ΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΑΪΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Η Σλοβακία έκανε το δώρο στην Εθνική Ελλάδας, παίρνοντας μεγάλο διπλό στη Βοσνία με 0-1. Εξαιρετική εμφάνιση του Βάις που έπαιξε όλο το ματς.

Η Βοσνία με αυτή της την ήττα έχασε πολύτιμο έδαφος στην κούρσα για την απ' ευθείας πρόκριση στο 7ο προκριματικό όμιλο, στον οποίο μετέχει και η Ελλάδα.

Οι Βόσνιοι κόντρα στα προγνωστικά δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους Σλοβάκους και να κάνουν το αποφασιστικό βήμα που ήθελαν για πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Πεκόφσκι στο 77ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να πιέζουν στη συνέχεια για την ισοφάριση, με τις προσπάθειές τους ωστόσο να μην αποδίδουν καρπούς.

Οι Σλοβάκοι άψογα στημένοι κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου, έφτασαν τους 12 βαθμούς και εκτός από το... δώρο στην Ελλάδα μπήκαν και αυτοί στο κόλπο της πρόκρισης. Σε αυτό πάντως βοήθησε και ο παίκτης του Ολυμπιακού ο οποίος έπαιξε σε όλο το ματς και είχε εξαιρετική παρουσία.


Ο Βάις αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο, κράτησε μπάλα όταν έπρεπε, βοήθησε στην κυκλοφορία, κέρδισε αρκετά φάουλ, ενώ είχε και μεγάλη ευκαιρία στο 59' να σκοράρει, αλλά μετά από ωραία κίνηση, το πλασέ κατέληξε μόλις άουτ. Το γκολ του Πετσόφσκι (η φάση άρχισε από φάουλ που κέρδισε ο Βάις) ήταν αρκετό να δώσει στους Σλοβάκους μια τεράστια νίκη, απέναντι σε μια Βοσνία που δεν μπορούσε να διασπάσει την εξαιρετική άμυνα των αντιπάλων.

Η Βοσνία είχε τον έλεγχο, αλλά οι ευκαιρίες ήταν για τους Σλοβάκους, όπως του Νέμετς στο 27', του Χάμσικ στο 55' και του Βάις.

Οι συνθέσεις:

Βοσνία - Ερζεγοβίνη: Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς, Μπίτσακτσιτς, Βερσάγεβιτς (65' Βίστσα), Λούλιτς, Σαλίχοβιτς, Μεντούνιανιν (82' Χαΐροβιτς), Πιάνιτς, Μισίμοβιτς (78' Στεβάνοβιτς), Ιμπίσεβιτς, Τζέκο.

Σλοβακία: Μούτσα, Πέκαρικ, Σκέρτελ, Ντούριτσα, Χούμποτσαν, Πετσόφσκι, Κούτσκα, Σέστακ (61' Γέντρισεκ), Χάμσικ (73' Γκεντέ), Βάις, Νέμετς (86' Γιακούμπκο).
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ