2013-09-06 21:32:57
Φωτογραφία για Πάτρα: Eνθουσίασε τους μικρούς Πατρινούς ο Μάικ ο Φασολάκης  – Δείτε φωτό
Ενθουσιασμένοι στην κυριολεξία έφυγαν οι μικροί θεατές αλλά και οι γονείς τους από την παιδική μουσικοχορευτική παράσταση «Οι περιπέτειες του Μάικ» που παρουσιάστηκε χθες Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013 το βράδυ στον πολυχώρο «Πολιτεία» της Πάτρας, στην Ακτή Δυμαίων.

Ο περίφημος Μάικ ο Φασολάκης, ο νέος αγαπημένος ήρωας όλων των παιδιών, που δημιούργησε η πένα της ηθοποιού και παρουσιάστριας Μαρί Κυριακού και ενσάρκωσε με επιτυχία ο γνωστός ηθοποιός από το σήριαλ "Στο Παρά Πέντε" Αργύρης Αγγέλου, μοιράστηκε με τους μικρούς του φίλους την όμορφη ιστορία του και καταχειροκροτήθηκε.

Η προσέλευση ξεπέρασε τους 1300 θεατές ενώ στο τέλος της παράστασης οι ηθοποιοί ιδιαίτερα φιλικοί, χαμογελαστοί και με θετική ενέργεια, φωτογραφήθηκαν με όλα τα παιδιά και υπέγραψαν αυτόγραφα.

Η παράσταση ήταν διανθισμένη και με τραγούδια καθώς και χορευτικά ενώ από τις πιο ωραίες στιγμές ήταν και το βίντεο όπου εμφανιζόταν ο τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς με την Μαρί Κυριακού.


Η παράσταση που είχε χειροκροτηθεί τον περασμένο χειμώνα στο θέατρο Αλίκη στην οδό Αμερικής στην Αθήνα, συνέχισε το ταξίδι της σε όλη την Ελλάδα το καλοκαίρι και χθες βράδυ ήταν η σειρά του κοινού της Πάτρας να απολαύσει και να μαγευτεί από τον παραμυθένιο κόσμο του Μάικ του Φασολάκη μέσα από μια συναρπαστική ιστορία, γεμάτη τρυφερότητα και αγάπη.

Η παράσταση έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να διασκεδάσουν με την καρδιά τους, να γελάσουν, να τραγουδήσουν και να χορέψουν αλλά και να λάβουν σημαντικά μηνύματα. Πλάι στον Αργύρη Αγγέλου, τον ρόλο της «Αγάπης» εμφανίστηκε η τραγουδίστρια και ηθοποιός Βανέσα Αδαμοπούλου. Η μουσική και τα τραγούδια της παράστασης ήταν του Θάνου Παπανικολάου.

Οι φωτογραφίες είναι της Φαύστας Φραντζή.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
LIVE: Λιχτενστάιν - Ελλάδα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
LIVE: Λιχτενστάιν - Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ