2013-09-06 20:44:09
Φωτογραφία για Κλείστε διακοπές για Αγία Νάπα…πάρτε Αρμαγεδδών
Νικόλας Ζαννέττος 

           

Ένα άρθρο το οποίο δικαιολογημένα θα έβαζε σε σκέψεις τους Βρετανούς οι οποίοι είτε ετοιμάζονται είτε κάνουν σκέψεις για να ταξιδέψουν στην Κύπρο δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Independent. Mε αφορμή τη Συρία, η εφημερίδα αναφέρεται σε μια σειρά κινδύνων τους οποίους πιθανόν να αντιμετώπιζαν όσοι σκέφτονται να επισκεφθούν το νησί της Αφροδίτης τον Σετπέμβριο. Ωστόσο ο εν λόγω αρθογράφος, όπως θα διαπιστώσετε, ξεφεύγει με μια σειρά ευφάνταστων αναφορών Καταρχήν ο αρθογράφος τονίζει ότι η Κύπρος βρίσκεται μόλις 70 μίλια μακριά από τη Συρία.

«Η πτήση μας για την Κύπρο είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη το πρωί. Δηλαδή λιγότερο από 24 ώρες από την στιγμή που το Κογκρέσο θα αποφασίσει για το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η επίθεση στη Συρία», αναφέρει κάποιος πολίτης. Διερωτήθηκε μάλιστα ποια είναι η πολιτική των αεροπορικών εταιρειών σε αυτές τις περιπτώσεις. «Πιστεύω ότι η ασφάλεια θα είναι η πρώτη τους προτεραιότητα σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να προβλέψει κανείς».


Το αεροδρόμιο της Λάρνακας, αναφέρεται χαρακτηριστικά, βρίσκεται σε απόσταση λιγότερη από 200 μίλια από την Δαμασκό.

«Θα μπορούσαν μάλιστα, να χρησιμοποιηθούν χημικά και βιολογικά όπλα κατά της Κύπρου την ώρα που εσείς μπορεί να απολαμβάνεται ένα ελαφρύ γεύμα σε εστιατόριο μπροστά από την αποβάθρα της Πάφου», αναφέρει το άρθρο σε μια ευφάνταστη αναφορά του.

Σε άλλη αναφορά υποστηρίζεται ότι υπάρχει συμπάθεια για όσους προγραμμάτισαν τις διακοπές τους για την Αγία Νάπα και τώρα ζουν με τον φόβο ότι πιθανόν να καταλήξουν σε Αρμαγεδώνα.

Τέλος το άρθρο αναφέρει ότι εάν τελικά γίνει επιχείρηση με εκτόξευση ρουκετών, τότε ο εναέριος χώρος πιθανόν να κλείσει για να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα.

- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/63791#sthash.PfHeibL8.MR1xIYba.dpuf
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ