2013-09-06 19:32:06
Φωτογραφία για Aδιανόητες απειλές στον Ομπάμα: Αν επιτεθείς στη Συρία θα βιάσουμε και θα σκοτώσουμε την κόρη σου
Aπίστευτες απειλές κατά των ΗΠΑ εκτόξευσε Ιρανός πρώην αξιωματούχος, ο οποίος δήλωσε ότι αν ο Ομπάμα προχωρήσει σε στρατιωτική επέμβαση κατά της Συρίας, τότε θα υπάρξουν μαζικές απαγωγές Αμερικανών υπηκόων και θα βιαστεί και δολοφονηθεί μια από τις δύο κόρες του αμερικανού προέδρου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «The Daily Caller», o Αλιρέζα Φοργκάνι, πρώην Ιρανός αξιωματούχος, προειδοποιεί πως σε λίγες ώρες αφότου ο αμερικανός πρόεδρος δώσει το πράσινο φως για στρατιωτική επέμβαση στο Συρία, οι Ιρανοί θα προβούν σε σκληρά αντίποινα.

«Ελπίζω ο Ομπάμα να είναι τόσο αγύριστο κεφάλι και να επιτεθεί στη Συρία και μετά θα δούμε τις απώλειες των αμερικανικών συμφερόντων (μέσω τρομοκρατικών επιθέσεων). Σε 21 ώρες μετά την επίθεση στη Συρία, θα απαχθεί ένα μέλος από την οικογένεια αμερικανού υπουργού, πρέσβη και στρατιωτικού σε όλο τον κόσμο. Και 18 ώρες αργότερα, τα βίντεο με τον αποκεφαλισμό τους θα δοθούν στην δημοσιότητα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φοργκάνι.


Διάγγελμα Obama την Τρίτη για τη Συρία

Διάγγελμα στον αμερικανικό λαό από το Λευκό Οίκο θα απευθύνει την Τρίτη ο πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama για να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους θέλει να προχωρήσει σε μία στρατιωτική επέμβαση κατά του συριακού καθεστώτος.

Όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires, ο Obama σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Αγία Πετρούπολη τόνισε πως η μη απάντηση στη χρήση χημικών θα έστελνε το μήνυμα στα κράτη «παρίες» πως δεν υπάρχουν συνέπειες όταν χρησιμοποιούν τέτοια όπλα κατά των ίδιων τους των λαών.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ πρόσθεσε πως είναι ενθαρρυμένος από τη στήριξη των ηγετών της G20 ενώ αναγνώρισε τις δυσκολίες που υπάρχουν για την έγκριση του Κογκρέσου.

Αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε με το Ρώσο πρόεδρο σημείωσε πως η συζήτηση για τη Συρία ήταν εποικοδομητική και πως δεν έγινε καμία αναφορά στην υπόθεση της κατασκοπείας και στον Edward Snowden.

Πηγή: zougla
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ