2013-09-06 16:34:07
Φωτογραφία για ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ : ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ
Η σταθερότητα που θα παρουσιάσει η Εθνική Ελλάδας στα επόμενα παιχνίδια του Ευρωμπάσκετ θα καθορίσουν την… τύχη του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος», σύμφωνα με τον Στράτο Περπέρογλου.

Ο διεθνής του Ολυμπιακού, μίλησε στους δημοσιογράφους που ακολουθούν την ελληνική αποστολή στην Σλοβενία και αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Εθνική, το καλό ξεκίνημα στη διοργάνωση αλλά και τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Εθνική, είμαι περήφανος γιατί βρίσκομαι εδώ. Από την αρχή μιλήσαμε με τον κόουτς και μου ξεκαθάρισε ότι θα έχω συγκεκριμένο ρόλο στην ομάδα», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Μέσα από την ομαδική δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε κάτι, το πιο σημαντικό είναι ότι το εγώ μπαίνει κάτω από το εμείς σε αυτή την ομάδα. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει και ποιος όχι, αλλά να κερδίσουμε».

Παράλληλα, ο "Πέρπε", υποστήριξε: «Ξεκινήσαμε με θετικό τρόπο το Ευρωμπάσκετ, κάναμε δύο νίκες. Σε όλους τους ομίλους υπάρχουν περίεργα αποτελέσματα ως τώρα, εμείς έχουμε 2 στα 2. Υπάρχει το σημαντικό παιχνίδι με την Τουρκία, θέλουμε να ανεβάσουμε στροφές, να βελτιώσουμε τα πράγματα που δεν κάνουμε σωστά, ειδικά στην πίεση των αντιπάλων. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο, να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε».


Τέλος, ο παίκτης των πρωταθλητών Ευρώπης, ανέφερε: «Η σταθερότητα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στο παιχνίδι. Δεν γίνεται να παίζεις με τον ίδιο τρόπο για 40 λεπτά, μέσα σε ένα ματς ή σε ένα τουρνουά προκύπτουν και ατυχίες. Όσο μεγαλύτερη σταθερότητα υπάρχει, τόσο καλύτερα για μας».
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ