2013-09-06 16:07:05
Φωτογραφία για ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Οι φίλαθλοί μας θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν το Σαββατοκύριακο από το Μουσείο την κάρτα «Φίλαθλος του Ολυμπιακού».

Οι αθλητές, οι προπονητές και η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημοσίως τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο εγχείρημα της κάρτας «Φίλαθλος του Ολυμπιακού».

Χιλιάδες φίλαθλοί μας, κάθε ηλικίας, κρατούν με υπερηφάνεια στα χέρια τους την κάρτα «Φίλαθλος του Ολυμπιακού» το ετήσιο κόστος της οποίας είναι 10 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά στις οικονομικές υποχρεώσεις του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού προς όλες τις ομάδες μας.

Από εφέτος εισιτήριο για τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο οι φίλαθλοι που θα έχουν την κάρτα «Φίλαθλος του Ολυμπιακού».

Επειδή τη Δευτέρα 9/92013 θα ξεκινήσει από τα εκδοτήρια του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» η διάθεση των εισιτηρίων Ολυμπιακός - Παρί Σεν Ζερμέν και για να αποφευχθεί η οποιαδήποτε ταλαιπωρία των φιλάθλων μας, προτείνουμε να την προμηθευτούν το Σάββατο 7/9/2013 και την Κυριακή 8/92013 από του Μουσείο του Ολυμπιακού το οποίο θα είναι ανοιχτό από τις 11:00 έως τις 15:00.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

* Για να δείτε και παράλληλα να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας την αίτηση για την κάρτα «Φίλαθλος του Ολυμπιακού» πατήστε ΕΔΩ.
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ