2013-09-06 15:32:45
Φωτογραφία για Σκέποβιτς: «Πρώτη» με γκολ
Ο νεαρός Σέρβος διεθνής ήταν στο βασικό σχήμα που ξεκίνησε ο Μίτσελ, σε διάταξη 4-3-3, παίζοντας στην κορυφή, έχοντας στα άκρα τους Ολαϊτάν και Φουστέ

Το φιλικό με την ομάδα Νέων το απόγευμα της Πέμπτης στου Ρέντη ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα, για όλους όσοι έχουν απομείνει στου Ρέντη. Είχε όμως το δικό του ενδιαφέρον αφού υπήρχε ένα νέο πρόσωπο. Κι αυτό δεν ήταν άλλο από τον Μάρκο Σκέποβιτς.

Ο νεαρός Σέρβος διεθνής ήταν στο βασικό σχήμα που ξεκίνησε ο Μίτσελ, σε διάταξη 4-3-3, παίζοντας στην κορυφή, έχοντας στα άκρα τους Ολαϊτάν και Φουστέρ. Το παιχνίδι έγινε σε τρία εικοσιπεντάλεπτα και στο τελευταίο ο Ισπανός τεχνικός τον δοκίμασε σε σχήμα με δύο επιθετικούς, έχοντας κοντά του τον Σαβιόλα.

Ο Σκέποβιτς πέτυχε το ένα από  τα έξι γκολ της πρώτης ομάδας (6-1 το τελικό αποτέλεσμα), έφτασε πολύ κοντά  και σε ένα δεύτερο τέρμα (του  το στέρησε πάνω στη γραμμή ο νεαρός Βούρος) και ειδικά στο διάστημα που έπαιξε με τον Σαβιόλα έδειξε ότι έχει καλές κινήσεις, μπορεί να κάνει καλές συνεργασίες. Ηταν ένα θετικό ντεμπούτο, αλλά σίγουρα χρειάζεται και χρόνο για να μπει στην ομάδα, να μάθει τους συμπαίκτες του και να ετοιμαστεί και αγωνιστικά. Το γεγονός ότι προέρχεται από αγώνες θα τον βοηθήσει να ετοιμαστεί πιο γρήγορα.


Πρόσωπο του αγώνα ήταν τελικά ο Σάμαρης, που αν και αμυντικός μέσος πέτυχε χατ τρικ. Από ένα γκολ έβαλαν και οι Μασάντο, Ντομίνγκες, ενώ για την ομάδα των Νέων είχε ισοφαρίσει ο Βέργος με πέναλτι. Με την πρώτη ομάδα αγωνίστηκε στη θέση του αριστερού μπακ ο νεαρός Βατουσιάδης, ενώ χρησιμοποιήθηκε και ο νεαρός γκολκίπερ Χουτεσιώτης, που όπως έχουμε γράψει αναμένεται να δηλωθεί ως τρίτος γκολκίπερ στο Τσάμπιονς Λιγκ, στη λίστα Β. Στο παιχνίδι μετείχε και ο Κοντρέρας, αφού ακόμη δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία για να αποχωρήσει.

Ο Μίτσελ χρησιμοποίησε τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Βατουσιάδη, Κοντρέρας, Παπάζογλου, Σάμαρη, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Ολαϊτάν, Σκέποβιτς, ενώ έπαιξαν και οι Χουτεσιώτης, Ντομίνγκεζ, Σαβιόλα.

Με τους Νέους ξεκίνησαν οι Στρέζος, Τόλι, Βούρος, Σωτηράκος, Τούφας, Λάτσι, Ναζιακόπουλος, Παπασάββας, Βέργος, Καναβέτας, Σιώπης και αγωνίστηκαν και οι Ρέντζης, Πασαλίδης, Ηλιάδης, Μαργαρίτης, Σάλιακας, Ιγνατιάδης, Γαρεφαλάκης, Χαλκιάς, Βουτσιώτης, Μπουγιούκος.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ