2012-04-09 07:28:02
Φωτογραφία για Καρατζαφέρης: Χωρίς τον ΛΑΟΣ δεν μπορεί να κάνει βήμα όποιος θέλει να κυβερνήσει
Τέτοιες μπαρούφες λέει γι αυτό πάτωσε ο ΛΑ.Ο.Σ.(μην ξεχνάμε πως ψήφισε και την καταδίκη της χώρας με το μνημόνιο 1).

Το αποτέλεσμα των εκλογών πρέπει να είναι τέτοιο που να εξασφαλίζει στη χώρα, ανθρώπους οι οποίοι να μπορέσουν να  συνεννοηθούν την επόμενη ημέρα, τόνισε σε συνέντευξη Τύπου χθες στη Χαλκίδα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση σε αυτές τις εκλογές και χαρακτήρισε τα περί αυτοδυναμίας, «όνειρα εαρινής νυκτός», ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο συνεργασίας του με άλλα κόμματα μετεκλογικά, υποστηρίζοντας ότι χωρίς τον ΛΑΟΣ δεν μπορεί να κάνει βήμα όποιος θέλει να κυβερνήσει.

Ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανέναν, και πως εάν θέλουν συνεργασία κάποιοι «μπορούν να είναι "επιβάτες". Το τιμόνι της χώρας όμως θα το έχουμε εμείς». Δεσμεύθηκε επίσης να ανοίξει τις πόρτες της χώρας την επομένη των εκλογών, και να εκδιώξει τους παράνομους μετανάστες και χρησιμοποιώντας προσωπικούς τόνους είπε ότι την προηγούμενη ημέρα διέρρηξαν το σπίτι τού γιου του.


«Αυτή η πληγή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Τώρα όλοι, λένε αυτά που έλεγα πριν 10 χρόνια. Έχουμε γεμίσει με αρρώστιες που τις είχαμε νικήσει. Μόνο οι άρρωστοι από AIDS έχουν αυξηθεί κατά 1000%. Δεν μπορεί να συνεχίσει ο Έλληνας να ζει με τον φόβο των ληστειών, των εκβιασμών, των βιασμών», ανέφερε συγκεκριμένα.

Επίσης, τάχθηκε κατά της χρηματοδότησης των κομμάτων, ενώ σε ερώτηση για το εάν ο ΛΑΟΣ θα αρνηθεί τη χρηματοδότηση, είπε ότι θα το πράξει εάν το πράξουν και τα άλλα κόμματα.

Τέλος, τάχθηκε υπέρ της σύσφιξης των σχέσεων της Ελλάδας με τη Ρωσία, η οποία έχει τεράστια κεφάλαια για επενδύσεις, λέγοντας ότι η χώρα μας πρέπει να στρέψει και αλλού τα μάτια της, ενώ εκτίμησε ότι η «ομόδοξη Ρωσία» μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πράγματα, και υποστήριξε ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει ένα «θερμό επεισόδιο» με πρωταγωνιστή την Τουρκία.

πηγή:iefimerida.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ