2013-09-06 12:45:04
Φωτογραφία για Άλλαξαν τα δεδομένα για το Δημόσιο...
Εκτενές άρθρο για τον Κυρ. Μητσοτάκη δημοσίευσε χθες η έγκυρη γαλλική εφημερίδα «Le Monde», η οποία φιλοξένησε και δηλώσεις του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Η αρθρογράφος κάνει αναφορές για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο ελληνικό Δημόσιο και αναγνωρίζει ότι το συγκεκριμένο υπουργείο είναι ένα από τα πιο δύσκολα της κυβέρνησης.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης υπερασπίζεται τους Ελληνες δημοσίους υπαλλήλους, λέγοντας ότι «η πλειονότητά τους είναι τίμιοι και εργατικοί και ότι το κλισέ του υπαλλήλου που είναι απατεώνας και διεφθαρμένος αντιστοιχεί σε μια μειονότητα των δημοσίων υπαλλήλων».

Πάει το όνειρο Σε ό,τι αφορά τη σημερινή πραγματικότητα στην Ελλάδα, η αρθρογράφος θέτει στον υπουργό το ερώτημα ποια είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του. Ο Κυρ. Μητσοτάκης με αρκετή δόση ρεαλισμού τονίζει:

«Στην Ελλάδα, εδώ και πέντε χρόνια το όνειρο ενός νέου ήταν να γίνει δημόσιος υπάλληλος, γιατί το Δημόσιο έδινε καλύτερες αμοιβές για λιγότερες ώρες εργασίας, ενώ μπορούσε να βγει πιο νωρίς στη σύνταξη. Δεν ισχύει πλέον αυτό».
e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το γαλάζιο τοπίο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το γαλάζιο τοπίο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ