2013-09-06 10:29:28
Φωτογραφία για Τένις: Στα ημιτελικά του US Open ο Τζόκοβιτς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, πανηγυρίζει τη νίκη του με 3-1 σετ επί του Μιχαΐλ Γιούζνι, καθως εξασφάλισε το εισητήριο για τα ημιτελικά του US OpenΤο εισιτήριο για τα ημιτελικά του US Open εξασφάλισε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά τη νίκη του με 3-1 σετ επί του Μιχαΐλ Γιούζνι.

Ένα ακόμη βήμα απομένει στον κορυφαίο τενίστα του κόσμου για να διεκδικήσει το τρόπαιο στο αμερικανικό grand slam, Αντίπαλός του στον ημιτελικό θα είναι ο Βαβρίνκα και φυσικά έχει τη μεγάλη ευκαιρία για να περάσει στο μεγάλο τελικό.

Ο «Νόλε» προκρίθηκε για 14η διαδοχική φορά σε ημιτελικό grand slam, σχετικά εύκολα. Πήρε τα δύο πρώτα σετ 6-3 και 6-2, έχασε το τρίτο με 6-3 και στο τέταρτο έκανε...προπόνηση (6-0).

Αύριο ο Τζόκοβιτς θα τεθεί αντιμέτωπος με το Στανίσλας Βαβρίνκα, που έχει ήδη αποκλείσει τους Τόμας Μπέρντιχ (Νο 6) και Άντι Μάρεϊ (Νο 3). Οι δύο τενίστες έχουν συναντηθεί 14 φορές στο παρελθόν με το Σέρβο να μετράει 12 νίκες. Τελευταία μάλιστα σε ένα συγκλονιστικό ματς στο περασμένο Αυστραλιανό Όπεν, όπου κρίθηκε στα 5 σετ.

Το έτερο ζευγάρι των ημιτελικών είναι αυτό ανάμεσα σε Ραφαέλ Ναδάλ και Ρισάρ Γκασκέ, με τον Ισπανό να έχει πανηγυρίσει 10 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ