2013-09-06 08:46:08
Φωτογραφία για ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΙΤΣΕΛ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ ΣΑΒΙΟΛΑ - ΣΕΠΟΒΙΤΣ
Ο Χαβιέρ Σαβιόλα με τον Μάρκο Σέποβιτς έχουν αρχίσει να μαθαίνουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου και αυτό γιατί τους δοκίμασε μαζί στο προπονητικό φιλικό με τους Νέους ο Μίτσελ.

Για 25 λεπτά ο Σέρβος διεθνής φορ με τον Σαβιόλα αγωνίστηκαν μαζί στην επίθεση. Με δεδομένο ότι ο Μήτρογλου έχει και υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα και θα επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο την ώρα που ο Σαβιόλα δεν είναι στην Εθνική Αργεντινής ,στο μυαλό του Μίτσελ έχει ήδη αρχίσει να δουλεύεται η ιδέα του να αγωνίζονται μαζί ο Σέποβιτς με τον Αργεντίνο επιθετικό σε αγώνες στην Ελλάδα.

Ο Σέρβος φορ αν και έβαλε γκολ δεν είναι ακόμα στο 100% των δυνάμεών του και χρειάζεται χρόνο για να ανεβάσει στροφές. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να τον εντάξει το συντομότερο δυνατόν στο πνεύμα και τον τρόπο παιχνιδιού των ερυθρόλευκων προκειμένου να τον χρησιμοποιήσει άμεσα στην Σούπερ Λίγκα καθώς δεν έχει δηλωθεί για την Ευρώπη.

Εξάλλου ο Ισπανός τεχνικός έχει κατά νου το συνεχές rotation με σωστό τρόπο. Έτσι θα παίρνουν επαρκή χρόνο συμμετοχής όλοι και θα μπορούν να είναι και "φρέσκοι", αλλά και αποδοτικότεροι στον επιθετικό τομέα. Είναι φανερό πάντως πως το κύριο βάρος στην επίθεση θα πέσει πάνω σε Σαβιόλα και Μήτρογλου.
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ