2013-09-06 00:23:32
Φωτογραφία για Φλέγεται το οικόπεδο Αφροδίτη
Γράφει ο Παντελής Νικολαϊδης

Τελικά άναψε η φλόγα και κυριολεκτικά η περιοχή του οικοπέδου Αφροδίτη φλέγεται. Ο τεράστιος πλούτος ο οποίος κρύβεται στα έγκατα της γης ήδη αναβλύζει στην επιφάνεια της θάλασσας. Φυσικά η πλουσιότητα του οικοπέδου σε φυσικό αέριο και πετρέλαιο ήταν δεδομένη και αυτό αποδεικνύεται από την εκτόξευση της μετοχής της NOBLE ENERGY στα διεθνή χρηματιστήρια. Μια φρενήρη πορεία η οποία άρχισε τον περασμένο Σεπτέμβρη όταν αρχικά είχε τρυπηθεί το οικόπεδο Αφροδίτη. Σήμερα η τιμή της μετοχής καταγράφει σημαντικότητα κέρδη τα οποία αναμένεται να αυξηθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας .

Το τραγικό όμως γι’ αυτό τον τόπο και γι’ αυτό το λαό είναι ότι οι δωσίλογοι που τον Κυβέρνησαν και τον κυβερνούν τον έχουν σύρει στα δόντια της τρόικα και των δανειστών στους οποίους έχουν εκχωρήσει κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας μέσω των οποίων αυτός ο τεράστιος πλούτος υπάρχει πιθανότητα να μην το γευτεί καν ο Κυπριακός λαός.


Δεν εμπιστευόμαστε όπως και να το κάνουμε τον εκλεκτό και εγκάθετο της Μέρκελ ο οποίος μίλησε για «πέρασμα του αγωγού από την Τουρκία», βλακεία την οποία υιοθέτησε και ο Αρχιεπίσκοπος ο οποίος θα λογοδοτήσει ενώπιον της αδέκαστης μας ιστορίας ως ηθικός αυτουργός και συνένοχος της καταστροφής. Δεν εμπιστευόμαστε επίσης τον Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος εκτιμούσε ότι η αξία του οικοπέδου ήταν μόνο 1.5 δις, στην προσπάθεια του να μηδενίσει την οικονομικά σωτήρια πρόταση του Γιώργου Λιλλήκα. Δεν εμπιστευόμαστε επίσης το Γιώργο Λακκοτρύπη ο οποίος έχει εκπαραθυρώσει τον «πατέρα» του Κυπριακού φυσικού αερίου Σόλωνα Κασίνη ώστε ανενόχλητοι να διαπραγματεύονται και να ξεπουλούν.

Όμως δεν μπορούμε παρά να υποκλιθούμε στη μεγαλύτερη μορφή του σύγχρονου Ελληνισμού τον αείμνηστο πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλο ο οποίος το 2004 διασώζοντας την Κυπριακή Δημοκρατίας μας έδωσε δικαίωμα στην ελπίδα αν και ο οσφαιοκαμτισμός και ο γονιδιακής προέλευσης ενδοτισμός αυτών που μας κυβερνούν μας σέρνουν στον όλεθρο και στο ξεπούλημα, όπως εξάλλου έκαναν και κάνουν μια ζωή.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ