2013-09-05 21:53:02
Φωτογραφία για ΠΟΛΥΘΕΣΙΤΗΣ Ο ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ!
Στον αγώνα πρωταθλήματος των Νέων του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό, εκτός έδρας, ο Μάρκο Γιάνκοβιτς έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει το ίδιο καλά και στα πλάγια της μεσαίας γραμμής, εκτός από το κέντρο ως «δεκάρι».

Συγκεκριμένα, ο ο προπονητής της Κ20 του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ, χρησιμοποίησε τον Μαυροβούνιο ποδοσφαιριστή στα δεξιά της μεσαίας γραμμής, αφού στο κέντρο έπαιξε με τους Βουτσιώτη, Παπασάββα και Γκίνο.

Οπότε ο Γιάνκοβιτς μεταφέρθηκε στα πλάγια και το θετικό ήταν ότι μπόρεσε και απέδωσε καλό ποδόσφαιρο, δείχνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και από αυτή τη θέση. Αυτό σημαίνει ότι ο Μαυροβούνιος δίνει τη δυνατότητα στον Γερμανό τεχνικό να έχει στα χέρια του έναν ακόμη παίκτη που μπορεί να αγωνίζεται σε αρκετές θέσεις της μεσαίας γραμμής.

Κάτι που έχουν ήδη δείξει από πέρυσι ότι μπορούν να το καταφέρουν εξίσου καλά και οι Βουτσιώτης, Σιώπης, Πασαλίδης, Σάλιακας και Καναβέτας, οι οποίοι μπορούν να παίξουν σε όλες τις θέσεις του κέντρου.

Αυτό αρέσει αρκετά στον Μπερντ Στορκ, αφού έχει δηλώσει κιόλας ότι αρέσκεται να έχει ποδοσφαιριστές που έχουν την ευχέρεια να αγωνίζονται σε διάφορες θέσεις.
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ