2013-09-05 19:36:59
Φωτογραφία για VIDEO - Kακά: «Θέλω να ξαναβρώ τη χαρά του ποδοσφαίρου»
Ο Κακά μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν στην επιστροφή του στους «ροσονέρι» και ξεκαθάρισε ότι δεν είχε κανένα θέμα με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε για τη Μαδρίτη πριν από τέσσερα χρόνια για 65 εκατομμύρια και πλέον, σε ηλικία 31 ετών, επέστρεψε για να βρει τον παλιό του εαυτό. Ο Κακά παρουσιάστηκε από τη Μίλαν και τόνισε ότι φιλοδοξεί στους ροσονέρι να βρει και πάλι τον ενθουσιασμό του για το παιχνίδι.

Aρχικά, ο Κακά τόνισε: «Δεν ήταν λάθος του Ζοσέ Μουρίνιο το ότι έφυγα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν είχε να κάνει με εκείνον, που ουσιαστικά με έκανε καλύτερο. Προσπάθησαν να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για εκείνος αυτά τα χρόνια και να διαβεβαιώσω ότι πάντα θα είμαι στη διάθεσή του. Ωστόσο, δεν ήμουν πάντα σε καλή κατάσταση και αυτό δεν βοήθησε. Ήταν μια καλή προσωπική εμπειρία για μένα στη Μαδρίτη, περισσότερο από ότι επαγγελματική. Ήταν όμως όμως ένα διάστημα που με βοήθησε να μεγαλώσω, ωρίμασα πολύ.


 Δεν μετανιώνω τα χρόνια που πέρασα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά βλέποντας πως πήγαν τα πράγματα, έχασα λίγο το πάθος για το παιχνίδι. Η απόφαση για να φύγω λήφθηκε αφού μίλησα με τον Κάρλο Αντσελότι. Δεν είχα συνέχεια στο παιχνίδι μου, αφενός λόγω των τραυματισμών, αφετέρου λόγω του συναγωνισμού. Ήθελα να παίζω συχνά στη Μίλαν, εκεί βασίστηκε η απόφασή μου. Θα ξαναβρώ τη χαρά του να παίζω ποδόσφαιρο εδώ. Η Μίλαν ήταν η επιθυμία μου».

Ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε στους υψηλούς στόχους του κλαμπ, αλλά και τον νέο ρόλο του ίδιου: «Η Μίλαν είναι ανάμεσα στα επτά μεγάλα κλαμπ στην Ευρώπη και οφείλουμε να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουμε. Μπορούμε να τα πάμε καλά στην Ιταλία και την Ευρώπη. Έχουμε πολλούς πρωταθλητές που έχουν συνηθίσει σε συγκεκριμένες πιέσεις. Είμαι συνηθισμένος σε μια Μίλαν που νικάει. Ωστόσο, είναι μια νέα κατάσταση για μένα. Τώρα έχω διαφορετικό ρόλο εδώ, να βοηθήσω τους νεότερους όπως βοηθήθηκα εγώ από τους σπουδαίους πρωταθλητές στο παρελθόν».

Όσον αφορά την αλλαγή του συστήματος από τον Αλέγκρι σε 4-3-1-2 και το ρόλο του είπε: «Είμαι "δεκάρι", αλλά παίζω όπου ο προπονητής θέλει για το καλό της ομάδας. Ο Μάριο Μπαλοτέλι και εγώ μπορούμε να δουλέψουμε μαζί. Ο Μάριο κάνει σπουδαία πράγματα εδώ, όπως και για όλες τις ομάδες που έχει παίξει. Αλλά δεν είναι μόνο ο Μάριο. Έχουμε τον Αλεσάντρο Μάτρι, τον Τζιαμπάολο Πατσίνι, τον Στεφάν Ελ Σαραουΐ. Είναι όλοι τους σπουδαίοι παίκτες. Χρειάζομαι να βρω σταθερότητα ξανά, αλλά είμαι σωματικά έτοιμος για να παίξω».

Καταλήγοντας υποστήριξε: «Αυτές οι μέρες είναι ιδιαίτερες, επειδή η ζωή μου είναι εδώ. Με το να βρίσκομαι στο Μιλανέλο σήμερα νοιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ...»

Πηγή:gazzetta
Allinsports
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ