2013-09-05 16:41:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Ένα μόνο I.IEK αδειοδοτήθηκε
Έληξαν στις 31 Αυγούστου οι κρίσεις με τις νέες προϋποθέσεις για τη χορήγηση νέων αδειών σύμφωνα με το Νόμο 4093/2012 για τα υπάρχοντα ιδιωτικά ΙΕΚ. Στην Πάτρα μόνο το ιδιωτικό ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ πληρεί τις προϋποθέσεις και είναι το μοναδικό Αναγνωρισμένο από το Κράτος Ιδιωτικό ΙΕΚ. (ΦΕΚ Β’ 1690 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013)

Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ έχει αποδείξει μέσα στην αδιάλειπτη εκπαιδευτική του πορεία των 50 χρόνων ότι έχει στέρεες βάσεις, σέβεται τους νόμους και τους σπουδαστές που το εμπιστεύονται. Πολλά γνωστά ονόματα κατά τη διάρκεια των χρόνων αυτών δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν τη θέση τους στο εκπαιδευτικό σύστημα μετά από πολλαπλές εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις και προϋποθέσεις που ετίθεντο κάθε φορά. Έτσι και τώρα γνωστές μονάδες δεν έχουν εξασφαλίσει τις αυστηρές προϋποθέσεις για την σύννομη λειτουργία τους ως αναγνωρισμένα από το κράτος Ιδιωτικά ΙΕΚ.

Γι' αυτό το λόγο πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ζητάνε να τους επιδεικνύονται οι νέες άδειες λειτουργίας στο ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε μετά τις 30 Απριλίου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ