2013-09-05 14:23:46
Φωτογραφία για Άκης Tσοχατζόπουλος: Αφήστε τη Βίκυ, αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη
Έκκληση προς το δικαστήριο να αποφυλακιστεί η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, απηύθυνε εκ νέου ο Άκης Τσοχατζόπουλος, χαρακτηρίζοντάς την «θύμα της όλης υπόθεσης».

Κατά τη διάρκεια της συμπληρωματικής απολογίας του για την κατηγορία υπόθεση της νομιμοποίησης μαύρου χρήματος που αποδίδεται στον πρώην υπουργό, ο κ. Τσοχατζόπουλος χαρακτήρισε για μία ακόμη φορά άδικη την προσωρινή κράτηση της κ. Σταμάτη, προσθέτοντας πως αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη.

Από την πλευρά της, η συγκατηγορούμενη και πρώην λογίστρια του κ. Τσοχατζόπουλου, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, τόνισε πως κατά την πρώτη απολογία της κατέθεσε ό,τι γνώριζε για την όλη υπόθεση αλλά και ότι δέχθηκε πιέσεις από συγκατηγορούμενους της κατονομάζοντας τον Νικόλαο Ζήγρα και τη δικηγόρο Ταλίτα Τσεκούρα. «Ήρθα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Οχι να καταδικάσω άλλους κατηγορούμενους. Θλίβομαι και αγανακτώ για τα θέματα που τέθηκαν από τον Τσοχατζόπουλο. Τον διευκόλυνα για να κρυφτεί πίσω από την εταιρεία Νόμπιλις, μέσω της οποίας αγοράστηκε η Διονυσίου Αρεοπαγίτου».

Με τις συμπληρωματικές απολογίες, κλείνει αυτή η φάση της υπόθεσης, καθώς την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να αγορεύσουν οι εισαγγελείς και να προτείνουν την ενοχή των εμπλεκόμενων στην επίμαχη υπόθεση.

Πηγή: Imerisia
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ