2013-09-05 09:56:46
Φωτογραφία για Fashion Tips! Πώς φοριέται το ασπρόμαυρο σύνολο και το κοραλί σακάκι;
Συμβουλές μόδας για τις πιο όμορφες εμφανίσεις.

1. Με ποια χρώματα ταιριάζει το ασπρόμαυρο?

Μία βόλτα στα μαγαζιά αρκεί για να πειστείς οτι ο συνδυασμός άσπρου και μαύρου είναι το νέο μαύρο. Οι επιλογές πολλές, σε μπλουζες, πουκάμισα, σακάκια, φούστες, παντελόνες. Δεν μπορεί να μην έχεις προσέξει τα ασπρόμαυρα κολάν με τις μεγάλες ρίγες και τις μίνι φούστες με έθνικ σχέδια! Εκτός από τους προβλέψιμους συνδυασμούς με το άσπρο, το μαύρο και το τζιν… με τι άλλα χρώματα ταιριάζει το ‘ασπρόμαυρο’?

Απάντηση: σχεδόν όλα! Μη φοβηθείς να συνδυάσεις το ασπρόμαυρο με οποιοδήποτε χρώμα, κι ας σου ξενιζει λίγο η ιδέα. Ακόμα και τα χρώματα ταμπού, όπως μπεζ, καφέ και μπλε σκούρο, φέτος, φοριούνται με το black n white.

2. Κοραλί σακάκι: τι συνδυασμούς μπορώ να κάνω?

Το κοραλί είναι ένα κατεξοχήν ανοιξιάτικο-καλοκαιρινό χρώμα, που έχει μπει στις καρδιές μας τα τελευταία χρόνια. Φέτος δεν κυκλοφορεί και πολύ, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει οτι αν το φορέσεις είσαι εκτός εποχής. Εξάλλου, αν ένα χρώμα σε κολακεύει, μπορείς να το φοράς ανεξαρτήτως μόδας. Το υπέροχο γεγονός με το κοραλί σακάκι είναι ότι έχεις τη δυνανατότητα να το φορέσεις και πρωί και βράδυ, πάντα συνδυάζοντάς το με τα σχετικά αξεσουάρ.

Για μια casual εμφάνιση:

Για μια βόλτα:

Για μια βραδινή έξοδο:
faysbook.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ