2013-09-04 23:51:04
Φωτογραφία για Smokey eyes ή έντονα χείλη; Ιδού η απορία...
Αν έχετε όμορφα μάτια ο τέλειος τρόπος να τα αναδείξετε είναι με μακιγιάζ Smokey. Είτε στην κλασική του εκδοχή (total black) είτε στις χρωματιστές παραλλαγές του (καφέ, γκρι, μοβ, μπλε). Αποτελεί άριστη επιλογή. Πολύ της μόδας είναι και το μεταλλικό χρώμα σε Smokey.

Σκιές, eye liner, μολύβια, στο πάνω και κάτω βλέφαρο, με όποιον συνδυασμό σας αρέσει ή ακόμα και όλα μαζί.

Προσέξτε όμως- εφόσον τονίζετε τα μάτια ,το ρουζ και το κραγιόν θα πρέπει να είναι σε διακριτικούς, σχεδόν άχρωμους τόνους. Μπεζ, ροδακινί, απαλό ροζ είναι τα χρώματα με τα οποία μπορείτε να παίξετε ανάλογα με το τι σας κολακεύει περισσότερο.

Για εκείνες που θεωρούν πως τα χείλη είναι το δυνατό τους σημείο, έφτασε η ώρα επιτέλους να τα αναδείξουν. Κόκκινο (all time classic), βυσσινί, μπορντό, και μωβ ,τα χρώματα που θα κάνουν τα χείλη σας να τραβάνε τα βλέμματα όλων σαν μαγνήτης.

Για να το πετύχετε αυτό στο μέγιστο, θα αφήσετε το υπόλοιπο πρόσωπο σε πιο φυσικές αποχρώσεις, για να πέφτουν όλα τα βλέμματα κατευθείαν και μόνο στα χείλη.


Η σκιά που προτιμάμε εδώ είναι η μπεζ. Μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήσετε και άλλες αποχρώσεις σε ανάλαφρους τόνους.

Μια στρώση μάσκαρα είναι αρκετή. Το ρουζ πολύ απαλό και όσο γίνεται κοντά στην απόχρωση του κραγιόν.

Ό,τι και αν επιλέξετε, όποιο και αν είναι το δυνατό σας σημείο, μην ξεχνάτε πως πάνω απ΄όλα πρέπει να είστε ο εαυτός σας και να μπορείτε να υποστηρίξετε το στυλ του μακιγιάζ με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό σημαίνει πως μικροαλλαγές που θα κάνουν εσάς να αισθάνεστε πιο όμορφα όχι απλώς επιτρέπονται, αλλά επιβάλλονται κιόλας.

flowmagazine.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ