2013-09-04 23:02:57
Φωτογραφία για Η Samsung παρουσίασε το GALAXY Gear SmartWatch
Για ακόμη μια φορα η Samsoung καινοτόμησε προλαβαίνοντας την Apple αφού παρουσίασε σήμερα στο συνέδριο IFA που πραγματοποιείται στο Βερολίνο της Γερμανίας το νέο της προϊόν GALAXY Gear SmartWatch το ρολόι που θα δίνει την δυνατότητα να συνδέεται με τα κινητά της και θα μπορείτε από αυτό να πραγματοποιείται κλήσεις να στέλνετε μηνύματα να διαβάζετε τα mail σας και πολλά ακόμη.

Το ρολόι θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και μέσο Voice talk δίνοντας εντολές τι να κάνει για εσάς.

Το ενσωματωμένο μικρόφωνο επιτρέπει στους χρήστες να διεξάγουν hands-free κλήσεις απευθείας από το Gear, διατηρώντας συνδέσεις με κινητές επικοινωνίες τους, χωρίς να διαταράσσεται η καθημερινή τους ρουτίνα. Για παράδειγμα, ένας χρήστης που εξέρχεται από το μανάβικο, του οποίου τα χέρια είναι γεμάτα με σακούλες, θα μπορούσε να κάνει μια κλήση μιλώντας στο Gear GALAXY χωρίς να αγγίζει την οθόνη. Οι χρήστες μπορούν επίσης να συντάξουν μηνύματα, να δημιουργήσουν νέες καταχωρήσεις ημερολογίου, ορίστε ειδοποιήσεις, και να ελέγξετε τις καιρικές συνθήκες στην Gear GALAXY S με Voice.


Το Gear GALAXY λειτουργεί επίσης σαν ένα βηματόμετρο και  παρακολουθεί τη φυσική δραστηριότητα με ενσωματωμένη τεχνολογία αισθητήρων. Αυτό το χαρακτηριστικό συστηματικά και αυτόματα παρακολουθεί τους χρήστες ώστε να μπορούν να παρακολουθούν βασικά δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως θερμίδες που καίγονται, μέτρα που έχουν ληφθεί και την απόσταση που διανύθηκε.

Το GALAXY Gear SmartWatch θα είναι διαθέσιμο για το κοινό στις 25 Σεπτεμβρίου σε πάνω από 140 χώρες και πιθανόν και στην Ελλάδα με προτεινόμενη τιμή 299 δολάρια
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ