2013-09-04 21:45:03
Φωτογραφία για Ο ΣΕΠΟΒΙΤΣ, Η «ΤΡΕΛΗ» ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ Ο... ΓΚΡΜΠΙΤΣ!
Η μεταγραφή του Μάρκο Σέποβιτς στον Ολυμπιακό απασχολεί έντονα τα ΜΜΕ στην Σερβία, καθώς ο 22άχρονος μέσος αποτελεί ένα από τα «ισχυρά χαρτιά» του ποδοσφαίρου της χώρας.

Στη Σερβία δεν κρύβουν πως η συγκεκριμένη κίνηση των ερυθρόλευκων αποτελεί επιτυχία για τοο σύλλογο, καθώς για τον Μάρκο Σέποβιτς είχαν ενδιαφερθεί και άλλες ομάδες, που πρόσφεραν πολλά χρήματα!

Στα χέρια του 22άχρονου επιθετικού είχε φτάσει πριν από μερικούς μήνες πρόταση από την Αλ Γκαράφι του Κατάρ, ύψους 10εκ. ευρώ, αλλά τότε ο ίδιος έκλεισε την... συγκεκριμένη πόρτα! Σύμφωνα με τους Σέρβους, η Ανζί (πριν... βαρέσει διάλυση, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr") έδινε 9εκ. ευρώ, ενώ και η Σάλκε κοιτούσε τον παίκτη, σχεδιάζοντας να προσφέρει 5εκ. ευρώ. Τον Σέποβιτς κοιτούσε και η Ρόμα, με τον ίδιο να είχε δηλώσει στο περιοδικό «Hello» πως θα τον ενδιέφερε η προοπτική του καμπιονάτο. Όσο για τη Λίβερπουλ, οι «κόκκινοι» είχαν τα... μάτια τους και αυτοί στραμμένα στον νέο παίκτη του Ολυμπιακού, αλλά το ενδιαφέρον υπήρχε σε φιλολογικό επίπεδο!


Σε ότι αφορά στην... «τρελή» πρόταση από το Κατάρ, ο ίδιος ο Σέποβιτς είχε πει τον προηγούμενο Μάιο: «Είμαι νέος για το Κατάρ. Ίσως να το σκεφτόμουν να πάω στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, όταν θα είμαι 30 ετών και πάνω. Τώρα έχω πολλά πράγματα να κάνω στα ευρωπαϊκά γήπεδα»!

Του δίνεται λοιπόν η ευκαιρία να πραγματοποιήσει τα όνειρά του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν μάλιστα τον 22άχρονο παίκτη με πολύ καλή συμφωνία και τους Σέρβους να βάζουν στο πλαίσιο της συμφωνίας των δυο πλευρών και τον Πέταρ Γκριμπς    
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ