2013-09-04 09:01:06
Φωτογραφία για ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ «ΣΤΕΓΗΣ»...
Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ανακοινώσει τα πλάνα του για να εντάξει στους κόλπους του Ερασιτέχνη το τάε κβον ντο και το κικ μπόξινγκ, τα οποία μαζί με την πυγμαχία αναζητούν... «στέγη».

Αναζητώντας, λοιπόν τον ιδανικό χώρο για να συστεγαστούν τα τρία αυτά δυναμικά σπορ, ο Ολυμπιακός έχει να επιλέξει μεταξύ τριών αιθουσών. Πρόκειται, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr" για αίθουσες οι οποίες βρίσκονται στον Πειραιά και ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των αθλημάτων αλλά και στην ανάπτυξη που επιθυμεί ο σύλλογος μέσω των αντίστοιχων ακαδημιών.

Η τελική επιλογή θα γίνει πολύ σύντομα μετά από νέα συνάντηση που θα έχει η διοίκηση με τους προπονητές που θα στελεχώσουν τα δύο νέα τμήματα και τον προπονητή της πυγμαχίας, Λευτέρη Λειβάδη.

Εκτός από τη δημοσιοποίηση της νέας σάλας για τα δυναμικά αυτά αθλήματα, θα υπάρξει και η σχετική ενημέρωση για τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν τα δύο νεοσύστατα τμήματα (ταε κβο ντο, κικ μπόξινγκ).

Πάντως, με ικανοποίηση διαπίστωσαν οι ερυθρόλευκοι την απήχηση που είχε το συγκεκριμένο εγχείρημα μετά τη δημοσιοποίηση των πλάνων τους. Συγκεκριμένα, ο Ερασιτέχνης δέχτηκε εκατοντάδες τηλέφωνα από γονείς που επιθυμούν τα παιδιά τους να εγγραφούν στις αντίστοιχες ακάδημίες αλλά και από ενήλικες αθλητές οι οποίοι είναι και οπαδοί του Ολυμπιακού και θέλουν να αγωνίζονται με τα ερυθρόλευκα.
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ