2013-09-04 06:48:03
Φωτογραφία για Πάτρα:«Μόρφωμα» η Χρυσή Αυγή και «θρασύδειλα» τα μέλη της–Επίθεση για την αρχικά προγραμματισμένη συγκέντρωση στην πλατεία Όλγας
«Μόρφωμα» χαρακτηρίζει ο Αχαιός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Χατζηλάμπρου την Χρυσή Αυγή, σε δηλώσεις του (δείτε βίντεο) στο PatrasTimes σχετικά με την απόφαση της Τοπικής Οργάνωσης του κόμματος να πραγματοποιήσει αρχικά ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Όλγας) και στη συνέχεια στα γραφεία τους στην οδό Γούναρη.

Όπως τόνισε στην κάμερα του PatrasTimes ο κ. Χατζηλάμπρου «οι επανακαταλήψεις έγιναν μέσα στην ατζέντα ‘Νόμος και Τάξη’ που επιβάλλει ο Ν. Δένδιας δίχως να έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε σε αυτούς τους χώρους και φαίνεται από τον τρόπο που το χειρίστηκαν. Τους κλείδωσαν, τους έκλεισαν, τους έχτισαν και νομίζουν πως έτσι ησύχασαν από το πρόβλημα». Και πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Η Χρυσή Αυγή έκανε ένα βήμα παραπέρα. Σου λέει «αφού δέχονται αυτά που λέω σαν ατζέντα, δεν πάω να τους πρεσάρω ακόμα λίγο πηγαίνοντας στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως να κάνουμε αυτή τη συγκέντρωση. Με το που κινητοποιήθηκε ο κόσμος και ζήτησε να απαγορευθεί αυτή η συγκέντρωση δηλώνοντας πως θα είναι εδώ, την ξαναμάζεψαν στα γραφεία τους. Είναι λογικό όμως, γιατί είναι θρασύδειλοι και χωρίς την ενίσχυση του κράτους είναι ένα τίποτα».


Από την πλευρά του ο Θόδωρος Σταμούλης, πρόεδρος της Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας δήλωσε: «Η τελική απόφαση αυτού του μορφώματος να μην κάνει την εκδήλωση στο συγκεκριμένο χώρο έχει να κάνει με το ότι κατανόησε ότι δεν είχε κοινωνική συναίνεση. Δεν ήταν μόνο ότι δεν είχε συναίνεση των Αρχών, αλλά ότι δεν είχε της κοινωνίας και θεωρώ ότι απλά ήθελαν να δημιουργήσουν ένα θόρυβο. Μας έχει συνηθίσει αυτό το μόρφωμα σε τέτοιου είδους ενέργειες και δεν ήταν τόσο πολιτική της επιλογή».

patrastimes.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αναβρασμός στην Υγεία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αναβρασμός στην Υγεία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ