2013-09-04 04:34:51
Φωτογραφία για Ύστατη προσπάθεια για αλλαγές στο νομοσχέδιο για τα τέλη κυκλοφορίας
Μία 12χρονη βρέθηκε κρεμασμένη μέσα στο δωμάτιό της, λίγες ώρες μετά από έναν έντονο καυγά που είχε με τη μητέρα της, επειδή ήταν ακατάστατο, σύμφωνα με τις βρετανικές Αρχές.

Την Κέιτι Γουέμπ βρήκαν αναίσθητη στο δωμάτιό της οι γονείς της, Ντάνιελ και Αν, τον περασμένο Απρίλιο. Τώρα, 5 μήνες μετά τον θάνατο του παιδιού τους, ο 34χρονος Ντάνιελ παραδέχτηκε, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ότι ο ίδιος είχε καυγαδίσει με την κόρη του 2 ημέρες πριν τον θάνατό της, ενώ η 12χρονη φέρεται να είχε καυγαδίσει έντονα και με την 32χρονη μητέρα της, λίγες μόνο ώρες πριν αυτοκτονήσει. Ο λόγος του καυγά μητέρας και κόρης ήταν η ακαταστασία που επικρατούσε στο δωμάτιο της έφηβης.

Η 12χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Παίδων τουΜπέρμιγχαμ, όπου και ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας έγινε γνωστό ότι το 2010 οι γονείς της 9χρονης τότε Κέιτι, βρίσκονταν υπό την επιτήρηση της βρετανικής εταιρείας προστασίας ανηλίκων, καθώς υπήρχαν καταγγελίες για αμέλεια του μικρού κοριτσιού
. Μέχρι το 2012 η οικογένεια είχε σημειώσει σημαντική πρόοδο, ωστόσο, τον περασμένο Μάρτιο, υπάλληλοι της αρμόδιας υπηρεσίας βρήκαν το ημερολόγιο της άτυχης έφηβης, στο οποίο έγραφε ότι «όταν δεν έκανε τις δουλειές που της ζητούσε η μητέρα της, έτρωγε ξύλο» – γεγονός, το οποίο οι γονείς της αρνούνται σθεναρά ότι συνέβη ποτέ.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το άψυχο σώμα της 12χρονης δήλωσε ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι η έφηβη υπήρξε θύμα σωματικής κακοποίησης και προσέθεσε ότι δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για να βγάλει με βεβαιότητα την ετυμηγορία σχετικά με το αν ο θάνατός της οφείλεται σε αυτοκτονία ή σε ατύχημα.
cytoday.eu
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ