2013-09-04 00:56:29
Φωτογραφία για ΡΑΣΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΣΕΠΟΒΙΤΣ : ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Έτοιμος για γκολ και διακρίσεις είναι ο Σέποβιτς όπως τονίζει στο "gazzetta.gr" ο προπονητής της Παρτιζάν. Ο Βουκ Ράσοβιτς μιλά για τον χαρακτήρα του 22χρονου και τι πρέπει να κάνει για να πετύχει.

Αναλυτικά:

Ο τεχνικός της Παρτιζάν που γνωρίζει πολύ καλά τον Σέρβο διεθνή στράικερ αναλύει τα προτερήματά του στον αγωνιστικό χώρο και ενώ σχολιάζει το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Διαβάστε τι τόνισε για τον Μάρκο Στσέποβιτς.

-Ποιά ήταν η πρώτη αντίδρασή σας στο άκουσμα της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό;

Είμαι χαρούμενος που κατάφερε να πάρει μεταγραφή για μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά και του εύχομαι να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει ο ίδιος. Είμαι σίγουρος για αυτόν ότι θα τα καταφέρει.

-Οι συμπατριώτες σας μιλούν για ένα πολύ μεγάλο ταλέντο. Η άποψή σας;

Ανήκει στη γενιά των ταλαντούχων παικτών που θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό της Εθνικής Σερβίας για τα επόμενα χρόνια. Η Παρτιζάν βγάζει διαρκώς μεγάλα ταλέντα και φέτος τα μεγάλα της αστέρια πήραν μεταγραφή για μεγάλους συλλόγους, ανάμεσά τους και ο Μάρκο. Είναι μεγάλο ταλέντο και πιστεύω πως μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο παίκτη.

-Θα ήθελα να μας αναλύσετε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Μπορεί να είναι ένα μεγάλο κορμί, ωστόσο διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δύο του πόδια, διαβάζει το ματς και έχει ένστικτο για το γκολ. Είναι ταχύτατος. Μπορεί να βοηθήσει με ή χωρίς την μπάλα ενώ είναι μέσα σε όλες τις φάσεις. Είναι εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια, έχει την ευχέρεια να μοιράζει, να δημιουργεί και να εκτελεί.

   

-Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα του Μάρκο;

Η ταχύτητά του και η εξαιρετική τεχνική κατάρτιση που έχει δίχως αμφιβολία. Δεν μπορεί να παίξει μόνο στο κέντρο της επίθεσης. Σε ένα 4-3-3 είναι σε θέση μπορεί να παίξει στα άκρα ή σε ένα 4-5-1 πίσω από τον επιθετικό. Τα πάει πολύ καλά ως περιφερειακός και αυτό βοηθάει τον κάθε προπονητή.

-Τι πρέπει να... αποβάλλει για να πετύχει στον Ολυμπιακό;

Δεν πρέπει να αποβάλλει κάτι. Πρέπει να γίνει πιο δουλευταράς. Πρέπει να κάνει ακόμα πιο σκληρή δουλειά, το μυαλό του να είναι στις προπονήσεις όμως είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει. Έχει το ταλέντο και πρέπει να βρει την υπομονή για να φτάσει ακόμα ψηλότερα.

-Είναι σε θέση να αντέξει την πίεση μίας μεγάλης ομάδας όπως ο Ολυμπιακός;

Αν και είναι μικρός σε ηλικία οι φιλοδοξίες του, του δίνουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και ωριμότητα. Γνωρίζει καλά πως ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και πήγε για να πετύχει.

-Πολλά έχουν ακουστεί για τον χαρακτήρα του. Ποιό είναι το σχόλιό σας;

Είναι αλήθεια πως υπήρχαν προβλήματα με τους οπαδούς. Όμως είναι ένα καλό παιδί, καλός χαρακτήρας και έχει όρεξη για διάκριση και καλό ποδόσφαιρο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ